Market

Crystal Waters Lefkada: Μια ιδανική απόδραση στο Ιόνιο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
e14__1_

Το πολυτελές ξενοδοχείο Crystal Waters Lefkada, στο νησί της Λευκάδας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία διακοπών. Με εξαιρετικές παροχές και προνομιακή τοποθεσία ανάμεσα στους πρόποδες του όρους Σκάρος και στο παραθαλάσσιο χωριό Νικιάνα, συνδυάζοντας ελκυστική θέα στο ορεινό τοπίο και στη θάλασσα, το Crystal Waters Lefkada προσφέρει την ιδανική απόδραση για όσους επιζητούν ηρεμία, πολυτέλεια και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

s2

Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρεία ποικιλία από κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να καλύψουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών. Η απαράμιλλη αισθητική συνθέτει ένα ιδανικό μίγμα απλού, μοντέρνου στυλ με γήινους τόνους και καλαίσθητη επίπλωση, δημιουργώντας μια γαλήνια αίσθηση διακοπών.

x24

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, τα οποία προσφέρουν πιάτα που συνδυάζουν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου του ξενοδοχείου υπόσχονται μια αναζωογονητική εμπειρία, ενώ οι εξωτερικές πισίνες και η κοντινή παραλία της Νικιάνας, προσφέρουν στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

x6

Το Crystal Waters Lefkada βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα και παραλίες του νησιού, όπως οι παραλίες Εγκρεμνοί και Πόρτο Κατσίκι, αλλά και στα γραφικά χωριά της Λευκάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.crystalwaters.gr

Crystal Waters Lefkada
Επικοινωνία
Τηλ: +30 26450 072384
Email:info@crystalwaters.gr 
Social Media
Facebook: CrystalWatersLefkada
Instagram: @crystalwaterslefkada
TikTok: @crystalwaterslefkada

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ