Market

ShowRoom PopUp event στο Bahar Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο Bahar Boutique φιλοξενεί μικρές τοπικές επιχειρήσεις σε ένα ιδιαίτερο bazaar

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ξενοδοχείο Bahar Boutique φιλοξενεί μικρές τοπικές επιχειρήσεις σε ένα ιδιαίτερο bazaar την Κυριακή 16/6.

Το ξενοδοχείο Bahar Boutique ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την Κυριακή 16/6 μικρές τοπικές επιχειρήσεις σε ένα ιδιαίτερο bazaar, που θα στηθεί στα δωμάτι;a του, μεταμορφώνοντ;aς τα σε ShowRoom PopUp. 

«Αν και υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι του 2024, συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από το παρελθόν, από τη γειτονιά του Φραγκομαχαλά, από την έντονη ζωή του εμπορίου, από τα αρώματα και τις γεύσεις, από τη διάδραση και τις συναντήσεις των ανθρώπων. 

»Εμπνεόμαστε όμως κι από τους ανθρώπους της πόλης και της γειτονιάς που με πολλή αγάπη, τέχνη και φαντασία δημιουργούν και παρουσιάζουν τα έργα τους. Γι’ αυτό το λόγο και συνεχίζοντας την προσπάθεια μας να αναδημιουργήσουμε ένα σύγχρονο σταυροδρόμι εμπορίου, μόδας και τέχνης, το ξενοδοχείο Bahar Boutique θα μετατραπεί την Κυριακή 16/6 για μια μέρα σε χώρο φιλοξενίας εκθετών-εμπόρων, όπου τα δωμάτια του θα διακοσμηθούν από τον κάθε εκθέτη όπως ο ίδιος επιθυμεί για να υποδεχτεί τους πελάτες του, να εκθέσει και να πουλήσει τα προϊόντα του». 

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στους χώρους του ξενοδοχείου, να πάρουν ωραίες ιδέες και να εξοπλιστούν με ρούχα και αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις ή να φτιάξουν πολύχρωμα braids.  

Στο καφέ του ξενοδοχείουSEBIL Coffee & Cocktails το Shookradio και ο Dj Αλέξης θα σας περιμένουν με ξεσηκωτική μουσική, ενώ cocktails και spirits από Luxardo και Tanquray θα συνοδεύουν την υπέροχη Κυριακή σας. 

T: (+30) 2310 553433, (+30) 2310 536881

E.: info@baharhotel.gr

www.baharboutiquehotel.com

Οι εκθέτες

🎈Bakecake 

     Εργαστήριο καλλιτεχνικής ζαχαροπλαστικής

🎈Κατερίνα Σιαμούλη

     Χειροποίητο κόσμημα

🎈MONZOUZOU

     Δερμάτινες τσάντες με χειροποίητο κέντημα 

🎈DART

     Γυναικείο ελληνικό brand βιώσιμης μόδας 

🎈Frosting’s by Christina Z

     Μοναδικά ιδιαίτερα κοσμήματα

🎈Curveros

     Streetwear brand 

🎈Candlelena

     Χειροποίητα αρωματικά προϊόντα με κερί 

🎈Λιλυ Σταμπούλη

     Ψηφιδωτά

🎈ΜΕΛΟΙΔΑ

      Φυτικά καλλυντικά 

🎈DOM II

     Υπηρεσίες κομμωτηρίου 

🎈AnnaKey

     Γυαλιά Ηλίου