Market

Grand Resort Lagonissi: Ένα εκλεκτό δείπνο σε συνεργασία με το Mullineux Winery για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Grand Resort Lagonissi παρουσιάζει ένα μοναδικό δείπνο με τα βραβευμένα κρασιά του Mullineux Winery, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Grand Resort Lagonissi: Ένα εκλεκτό δείπνο σε συνεργασία με το Mullineux Winery για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Grand Resort Lagonissi παρουσιάζει με χαρά ένα μοναδικό δείπνο με τα βραβευμένα κρασιά του Mullineux Winery, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού και της υψηλής γαστρονομίας, με τη συμμετοχή του Chris και της Andrea Mullineux.

Ένα μοναδικό δείπνο στο παραμυθένιο τοπίο του Grand Resort Lagonissi

Στις 17 Ιουνίου 2024, στο εστιατόριο Kohylia, το Grand Resort Lagonissi θα υποδεχτεί τους Chris και Andrea Mullineux, οινοποιούς του διεθνώς αναγνωρισμένου Mullineux Winery. Το σκηνικό του δείπνου θα συμπληρωθεί από το μελετημένο μενού πέντε πιάτων του ταλαντούχου Executive Chef, Χρύσανθου Μανωλόπουλου.

Το συγκεκριμένο οινοποιείο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της Νοτίου Αφρικής.

Το οινοποιείο Mullineux ιδρύθηκε το 2007 στην περιοχή Swartland και διευθύνεται από τους Chris και Andrea Mullineux. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το οινοποιείο καθιερώθηκε ως μία από τις πιο διάσημες μάρκες κρασιού σε διεθνές επίπεδο. Το Swartland έχει μια πολύ μοναδική γεωλογία που επιτρέπει την εξερεύνηση των διαφόρων terroirs του μέσω κλασικών ποικιλιών του Δυτικού Ακρωτηρίου όπως το Chenin Blanc και το Syrah. Μέχρι το 2023, το οινοποιείο είχε λάβει πάνω από πενήντα βαθμολογίες 5 αστέρων από τον οδηγό κρασιού της Νότιας Αφρικής Platter, καθώς και το βραβείο Platter's Winery of the Year πέντε φορές το 2023, το 2020, το 2019, το 2016 και το 2014.

Βιωσιμότητα:

Οι αμπελώνες που χρησιμοποιούνται για τα κρασιά Mullineux καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο. Η οικογένεια Mullineux ακολουθεί μια στρατηγική για το περιβάλλον και την κοινωνία, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη μέσω βιώσιμων και ηθικών γεωργικών πρακτικών. Αυτή η προσέγγιση εναρμονίζεται με τις διακρίσεις που έχει λάβει το ξενοδοχείο, όπως το Sustainability Leaders Badge από τον οργανισμό των Leading Hotels, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή του ομίλου σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Deals SA, που αναλαμβάνει την εμπορία και διανομή των κρασιών του Mullineux Winery, το Grand Resort Lagonissi και η οικογένεια Mullineux σας περιμένουν για μια αξέχαστη γαστρονομική βραδιά.

KOHYLIA RESTAURANT
GRAND RESORT LAGONISSI
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/6 ΣΤΙΣ 20:00
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: RESTAURANTRSV@GRANDRESORT.GR, 22910-76000