Market

Angostura Tiki Week: Επιστρέφει για 7η χρονιά, σε όλη την Ελλάδα, με αγαπημένα Angostura Tiki Cocktails

Έρχεται και πάλι για να σηματοδοτήσει τον ερχομό του καλοκαιριού από την Beverage World

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
angostura

AngosturaTiki Week: Επιστρέφει για 7η χρονιά,  σε όλη την Ελλάδα, με αγαπημένα Angostura Tiki Cocktails για να σηματοδοτήσει τον ερχομό του καλοκαιριού, από την Beverage World.

Το πολυαναμενόμενο Angostura Tiki Week, o αγαπημένος εξωτικός θεσμός όλων, έρχεται και πάλι για να σηματοδοτήσει τον ερχομό του καλοκαιριού από την Beverage World. Για 7η χρονιά, το Tiki Week επιστρέφει σε ακόμα περισσότερα σημεία, σε όλη την Ελλάδα, για δυο εβδομάδες! Μια ακόμα ευκαιρία για τους λάτρεις των Angostura cocktails να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την ίδρυση του Οίκου Angostura, του κορυφαίου παραγωγού ρουμιού από τα νησιά Τρινιδάδ και Τομπάγκο!

beverage_world_angostura_tiki_week_2024_photo_3

Κατά τη διάρκεια του Tiki Week, οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικά signature Angostura Tiki Cocktails έως και τις 20/6 σε 41 διαφορετικά μαγαζιά, σε 17 πόλεις της Ελλάδας και να«ταξιδέψουν» γευστικά στο Τρινιδάδ και Τομπάγκο από όπου κατάγονται τα premium rums και τα κορυφαία Angostura Bitters! Επιλέγοντας Angostura Tiki Cocktails, πέρα από τον αέρα και τις γεύσεις της Καραϊβικής, οι καταναλωτές μπορούν να μεταφέρουν το Tiki spirit στο σπίτι τους, κρατώντας δώρο το limited edition Angostura Tiki ποτήρι*!

Για όσους βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα Τiki Partyστις 20.30 στο Bad Habit όπου θα φιλοξενηθούν popup bars τριών αγαπημένων bars της Θεσσαλονίκης, του Cin Cin, του Blue Cup και του Θερμαϊκού, φέρνοντας αέρα Καραϊβικής και προσφέροντας Angostura Tiki Cocktails.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τη λίστα των συνεργαζόμενωνbars, μπορείτε να βρείτε στο angosturatikiweek.com

Μάθετε περισσότερα για το opening party της Αθήνας εδώ και εδώ για το party της Θεσσαλονίκης!

*Η προσφορά ισχύει στα συνεργαζόμενα bar μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ