Market

ELIT vodka: διακρίθηκε με ένα ακόμα platinum βραβείο από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών

Η ultra premium, elit vodka έχει πλέον 13, συνολικά, platinum βραβεία

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elit-votka

ELIT vodka: διακρίθηκε με ένα ακόμα platinum βραβείο από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών Η ultra premium, elit vodka έχει πλέον 13, συνολικά, platinum βραβεία

Η ELIT Vodka ανακοινώνει, με μεγάλη υπερηφάνεια, μια ακόμα σημαντική, νέα, διάκριση: ένα ακόμα πολυπόθητο Platinum βραβείο από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών, κατακτώντας έτσι το 13ο συνολικά στην ιστορία της. Σημειώνοντας τη μοναδική βαθμολογία των 97 πόντων, με αυτό το επίτευγμα, έρχεται να επισφραγίσει τη δέσμευση της, για μια vodka εξαιρετικής ποιότητας που αναβαθμίζει το cocktail experience.

Αυτή η εντυπωσιακή βαθμολογία, και το πολυπόθητο Platinum βραβείο, αντικατοπτρίζουν την εξαιρετική τέχνη και την αφοσίωση, της ELIT Vodka, στην τελειότητα. Η διαδικασία φιλτραρίσματος σε χαμηλή θερμοκρασία, στους -18 βαθμούς, εξασφαλίζει ασύγκριτα απαλή γεύση, καθιστώντας την πραγματικά ξεχωριστή, στον ανταγωνιστικό κόσμο των ultra-premium spirits.

Το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια vodka που είναι πιο καθαρή και ισορροπημένη σε γεύση και άρωμα, καθώς και απαλλαγμένη από τυχόν ατέλειες απόσταξης».

elit____-18c_bottle


Σχετικά με την ELIT Vodka

Η ELIT είναι μια ultra-premium vodka που διαρκώς ξεπερνά τα όρια, της κατηγορίας της με την εξαιρετική ποιότητα και την απαλή και ξεχωριστή γεύση της. Φιλτράρεται σε χαμηλή θερμοκρασία, στους -18°C, αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής που της προσδίδει ένα ντελικάτο αποτέλεσμα καθιστώντας την ιδανική για μαρτίνι, αλλά και για να την απολαύσει κανείς σκέτη ή με πάγο. Η ELIT Vodka έχει βραβευθεί ως η καλύτερη vodka του 2023 από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών και έχει κερδίσει 13 Platinum βραβεία με την ασύγκριτη βαθμολογία των 97 πόντων, καθιστώντας την ένα από τα πιο υψηλά βαθμολογημένα ποτά στον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ