Market

Νέο Advil Forte: Γρήγορο και δυνατό στον πόνο και τον πυρετό

Ιβουπροφαίνη για τριπλή δράση: αναλγητική, αντιπυρετική, αντιφλεγμονώδη

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kv_advil_forte

Νέο Advil Forte: Γρήγορο και δυνατό  στον πόνο και τον πυρετό - Ιβουπροφαίνη για τριπλή δράση: αναλγητική, αντιπυρετική, αντιφλεγμονώδη

Η HALEON, με στόχο να βελτιώνει την καθημερινότητα και την υγεία των ανθρώπων με κάθε ευκαιρία, εισάγει στην ελληνική αγορά το Advil Forte, το νέο αναλγητικό σε μαλακή κάψουλα που περιέχει Ιβουπροφαίνη 400mg, τριπλής δράσης. Το νέο Advil Forte έρχεται να δώσει τη λύση στα μικρά επείγοντα περιστατικά που ανακύπτουν καθημερινά, αλλά και στον απρόσμενο πόνο που εμφανίζεται πάντοτε τη λάθος στιγμή.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανακούφιση του πόνου, το Αdvil επιλύει αποτελεσματικά τα ξαφνικά προβλήματα πόνου που εμφανίζονται στη ζωή όλων. Το νέο Advil Forte έχειτριπλή δράση: αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη, καθώς και τεχνολογία liqui-gel. Η υγρή Iβουπροφαίνη, που περιέχεται στη μαλακή κάψουλα του Advil Forte, απορροφάται πιο γρήγορα σε σύγκριση με την ιβουπροφαίνη σε δισκία, προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και τον πυρετό κάθε στιγμή. Επιπλέον, με το νέο Advil Forte οι καταναλωτές μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την καθημερινότητά τους αντιμετωπίζοντας άμεσα τα διάφορα είδη πόνου όπως ο πονοκέφαλος, οι πόνοι περιόδου, οι μυοσκελετικοί πόνοι ή ο πονόδοντος.

Ρωτήστε το φαρμακοποιό σας και ενημερωθείτε για τις οδηγίες ορθής χρήσης του Advil διαβάζοντας το φύλλο οδηγιών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ