Market

Kärcher: Νέα κάνη Εco!Booster!

Απογειώνει την αποτελεσματικότητα των Πλυστικών Μηχανημάτων Kärcher

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karcher

Kärcher: Νέα κάνη Εco!Booster! Απογειώνει την αποτελεσματικότητα των Πλυστικών Μηχανημάτων Kärcher

Η Kärcher, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα του καθαρισμού, παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμα κάνη eco!Booster, η οποία αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην κατηγορία των πλυστικών μηχανημάτων της εταιρείας. Η κάνη eco!Booster αναβαθμίζει την εμπειρία του καθαρισμού εξωτερικών επιφανειών, προσφέροντας υψηλή απόδοση και οικονομία σε νερό και ενέργεια.

Με την κάνη eco!Booster, ο καθαρισμός γίνεται πιο εύκολος, γρήγορος και αποδοτικός ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Το εξάρτημα προσφέρει 50% υψηλότερη αποδοτικότητα νερού και ενέργειας σε σύγκριση με ένα ακροφύσιο επίπεδης δέσμης, ενώ παράλληλα εξοικονομεί χρόνο και πόρους. Με την ομοιόμορφη απομάκρυνση των ρύπων, ακόμα και ευαίσθητα υλικά όπως βαμμένες επιφάνειες ή ξύλο καθαρίζονται χωρίς κόπο αλλά με τρόπο.

Η κάνη eco!Booster ενσωματώνεται στα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher, στα μοντέλα K4, K5 και K7 προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού σε κάθε χρήστη. Με τη νέα κάνη eco!Booster, ο καθαρισμός γίνεται πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός από ποτέ.

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας των καταναλωτών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ