- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
«Side by Side» στο zohós: Guest chefs ενώνουν τις δυνάμεις τους σε pop-up γαστρονομικές βραδιές
Το νέο fine mezze concept στην καρδιά της Αθήνας ανακοινώνει την έναρξη της σειράς "Side by Side" με βραδιές αφιερωμένες στην υψηλή γαστρονομία.
Το zohós, το νέο fine mezze concept στην καρδιά της Αθήνας, ανακοινώνει την έναρξη της σειράς "Side by Side" με βραδιές αφιερωμένες στη συνδημιουργία και την υψηλή γαστρονομία.
Κάθε μήνα, ο Ex.Chef Σάκης Βενέτης και ο Chef de Cuisine Χάρης Αντωνόπουλος, έρχονται… side by side με έναν καταξιωμένο guest chef στην κουζίνα του zohós, δημιουργώντας ένα μοναδικό menu για μία και μόνο βραδιά. Αυτή η δυναμική συνάντηση υπόσχεται να φέρει στο τραπέζι σας πρωτότυπα πιάτα, γεμάτα με φρέσκες ιδέες και γευστικές αντιθέσεις, συνδυάζοντας την ελληνική γαστρονομική παράδοση με τις πιο σύγχρονες τάσεις.
Πρόκειται για ένα creative concept που εστιάζει στην ομαδικότητα και το πνεύμα δημιουργίας. Κάτι που σίγουρα το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο holistic χαρακτήρας του, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές δημιουργίες των chef, και να ανακαλύψουν την ιδέα και τα συστατικά πίσω από το πιάτο.
Την Πέμπτη 4 Απριλίου, το zohós φιλοξενεί τον βραβευμένο με 11 χρυσούς Σκούφους και 3 αστέρια FNL chef, Βασίλη Μουρατίδη, δημιουργό των Moldee και Squirrel στη Χαλκιδική. Ο Μουρατίδης φημίζεται για την καινοτόμα ματιά του και την αγάπη του για τα φρέσκα υλικά εποχής. Το πρώτο pop-up menu του Side by Side, υπόσχεται μια γευστική εμπειρία γεμάτη αντιθέσεις, φρεσκάδα και ελληνικότητα. Συνοδέψτε αυτό το μοναδικό γευστικό ταξίδι με εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Βίβλια Χώρα. Το χαβιάρι Thesauri Caviar θα προσθέσει μια πολυτελή πινελιά στην κροκέτα από καπνιστό χέλι (spoileralert!) ενώ κάποια πιάτα θα διακοσμηθούν με φύτρες Masterzen.