Market

Είσαι έως 28 ετών με μεταπτυχιακό;

Μπες στο www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr και «απογείωσε» την καριέρα σου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα νέων ανθρώπων προσφέρουν ο ΟΤΕ και η COSMOTEυλοποιώντας για πρώτη φορά το GraduateTraineeProgram.Το πρόγραμμα απευθύνεταισε νέους και νέες έως 28 ετών, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, με ξεχωριστή προσωπικότητα. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι απαραίτητη.Στόχος είναι η προσέλκυση ταλέντων από την αγορά που θα προσληφθούν άμεσα στον Όμιλο ΟΤΕκαι θα απογειώσουν την καριέρα τους με την πολύτιμη βοήθεια της διοίκησης του Ομίλου.Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την αίτησή του,έως και τις30 Δεκεμβρίου, στο www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr.

Ποιο είναι όμως το προφίλ των ανθρώπων που αναζητάει ο ΟΤΕ; Δυναμικοί, self-motivated καιευέλικτοι νέοι με ομαδικό πνεύμα. Άνθρωποιμε δυνατή προσωπικότητα και ταλέντο, που θέλουν να πετυχαίνουν όλο και περισσότερα πράγματα.

Η διαδικασία επιλογής είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο,ώστε να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία ανάπτυξης για όλους τους συμμετέχοντες σε κάθε της στάδιο. Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα λάβουν συμβουλές καριέρας και όσο προχωρούν στη διαδικασία το feedback θα γίνεται πιο δομημένο και εξατομικευμένο. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να βγουν όλοι κερδισμένοι από τη συμμετοχή τους, αφού ακόμα και αν δεν προσληφθούν, οι έμπειροι σύμβουλοι θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην προσωπική κι επαγγελματική τους ανάπτυξη.

image

Οι GraduateTrainees που θα επιλεγούν, θα προσληφθούν άμεσα στον Όμιλο ΟΤΕ και θα ξεκινήσουν ένα «ταξίδι» 18 μηνών, με έκθεση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας στις κυριότερες λειτουργίες της εταιρείας, εκπαίδευση σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων και συμμετοχή σε ενδιαφέροντα, σύνθετα έργα. Οι συμμετέχοντες θα εργάζονται κοντά στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου ΟΤΕ, καθώς οι Γενικοί Διευθυντές της εταιρείας θα λειτουργούν ως coaches.

Σε μία περίοδο που οι νέοι επιλέγουν να αφήσουν την Ελλάδα, αναζητώντας καλύτερες προοπτικές σε χώρες του εξωτερικού, ο ΟΤΕ και η COSMOTE δείχνουν πως οι ευκαιρίες για διάκριση μπορεί να κρύβονται δίπλα μας.

Μπες τώρα στο www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr και κατάθεσε την αίτησή σου. Ίσως είσαι εσύ ένα από τα αυριανά στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ!