Market

Οι γιορτές έχουν το πνεύμα που τους αξίζει στο Gazi College!

Ζήστε μια μοναδική εορταστική περιπέτεια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84103-169557.jpg

Ποιος θέλει να μείνει σπίτι τις γιορτές; Κανείς! Γι’ αυτό το Gazi College έβγαλε από τη βιβλιοθήκη τους μυστικούς του χάρτες, τους άπλωσε στο μεγάλο τραπέζι και κατέστρωσε το πιο απίθανο, εορταστικό σχέδιο! Φρεσκάρετε λοιπόν τα γιορτινά σας, φορέστε το αστραφτερό σας χαμόγελο και τα παπούτσια του χορού και ακολουθήστε το Gazi Collegeσε μία εορταστική περιπέτεια που θα θυμάστε για καιρό!

n

Μυρωδιές, γεύσεις και πνεύματα των Χριστουγέννων ξεπηδούν κατευθείαν από τις σελίδες του κλασικού βιβλίου «AchristmasCarol» και γράφουν από την αρχή την ιστορία των Χριστουγέννων, με ένα party που θα ζήλευε μέχρι κι ο Charles Dickens!

Χριστουγεννιάτικη μυσταγωγία με την Sugahspank! και τους Swing Shoes!

n

Επόμενο ραντεβού, στο γνώριμο πια στέκι του Gazi Collegeστη Γλυφάδα, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου. Η Sugahspank! και οι Swing Shoes μεθούν τη βραδιά κι υποδέχονται τα Χριστούγεννα με ένα ξεσηκωτικό livegig! Η «μαύρη Πειραιώτισσα» Sugahspank! έχει ήδη κερδίσει το πιο απαιτητικό κοινό, χάρη στην ξεχωριστή «μαύρη» φωνή της και την εκφραστικότητά της onstage, παραπέμποντας σε θρυλικά, νεοϋορκέζικα live περασμένων δεκαετιών. Μαζί με τους SwingShoes, μετά την επιτυχημένη τους περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και το sold-out live τους στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το περασμένο καλοκαίρι, έρχονται να μας πάρουν από το χέρι και να μας οδηγήσουν σε μονοπάτια swing, gypsy jazz και blues, φωτίζοντας την καρδιά των φετινών Χριστουγέννων! Μία βραδιά που υπόσχεται να μας πλημμυρίσει έκσταση και αισθησιασμό!

After Midnight party ως το ξημέρωμα ... και μετά από αυτό!

n

Tελικός προορισμός, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα δυνατό DJ party στο Gazi Collegeτης Γλυφάδας και του Πειραιά! Τα τραπέζια κρύβονται, τα παπούτσια χορού φανερώνονται και κάτω από τον έναστρο ουρανό του μαγικού Gazi College στήνεται ο λαμπερότερος αποχαιρετισμός της χρονιάς που έρχεται και το πιο χορευτικό καλωσόρισμα της χρονιάς που γεννιέται, γεμάτη ρυθμό, όνειρα και θετική ενέργεια!

n

Και με το πρώτο φως, τα τρία Gazi College σε Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα συνεχίζουν το party με ένα new year’s brunch, προσφέροντας όλο τον αγαπημένο κατάλογο του Gazi College μαζί με special εορταστικά πιάτα για μία απολαυστική νέα χρονιά!

Το Gazi College ανάβει όλα τα φώτα για τις φετινές γιορτές και καταστρώνει ένα σχέδιο που θα μείνει αξέχαστο! Εσύ θα μείνεις σπίτι;

Gazi College

Οι διευθύνσεις:

Γκάζι, Περσεφόνης 53-2103422112

Πειραιάς Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612

Γλυφάδα Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723

www.gazicollege.gr

 www.facebook.com/GaziCollegeGr

 www.youtube.com/user/GaziCollegeGr

 instagram.com/gazicollege

foursquare.com/p/gazi-college/83342497

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ