Market

Συνταγές για το γιορτινό τραπέζι

Βρες τα καλύτερα βιβλία με συνταγές στο Cosmotebooks.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83569-169221.jpg

Ξεχωριστές συνταγές για το γιορτινό τραπέζι που θα κάνουν τους αγαπημένους σας να γλείφουν τα δάχτυλά τους. Στο Cosmotebooks.gr βρήκαμε τα καλύτερα βιβλία συνταγών για γλυκά, αλμυρά και μοναδικές λιχουδιές. Ιδανικά για δώρα και στους φίλους σας που είναι αρχάριοι με τη μαγειρική. 

Αττικές Εκδόσεις, Στέλιος Παρλιάρος, Βανίλια – Σοκολάτα. Μαγαδασκάρη... Έτσι μυρίζει ο Παράδεισος; €29,70

image

Ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης, μετά από πέντε χρόνια απουσίας, κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο. Αφορμή γι’ αυτό υπήρξε ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη Μαδαγασκάρη, έναν τόπο μαγικό και εύφορο, στον οποίο καλλιεργούνται εκατοντάδες μπαχαρικά, εξωτικά φρούτα και αρωματικά φυτά. Ανάμεσα σε αυτά η βανίλια και το κακαόδεντρο.


Ψυχογιός, Άκης Πετρετζίκης, Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις€31,50

image

Ένας σεφ και μία υποστηρικτική ομάδα 30 ατόμων ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας μας παρουσιάζουν ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει!  12 θεματικές ενότητες, 150 βασικές συνταγές, 400 συμπληρωματικές και περισσότερες από 450 φωτογραφίες υπόσχονται να απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις!


Μίνωας, Μαρία Εκμεκτσίογλου – Ανταρ, Γεύσεις και αρώματα από τις δυο μεριές του Αιγαίου€15,40

image

«Ελπίζω μέσα από τις σελίδες του να γλυκάνω την ψυχή σας με καθημερινά και γιορτινά πιάτα, καρυκευμένα με το πιο σπάνιο και πολύτιμο υλικό, που δεν καλλιεργείται σε κήπους, δεν φυτρώνει σε βουνοπλαγιές, δεν πουλιέται σε μπαχαρτζίδικα• την αγάπη. Χωρίς αυτή δεν γίνεται κανένα επιτυχημένο τραπέζι.»


AnnieBlana, Εβίτα Παπαχαραλάμπους, Delicious Cookies, €16,97

image

Ανοίγοντας το βιβλίο θα βρείτε 25 συνταγές που τιμούν την παράδοση, τη γεύση, την αφή και την όσφρηση. Οι συνταγές αυτές σας μυούν στην τέχνη του μπισκότου και φυσικά μετατρέπουν την κουζίνα και το φούρνο σας σε ένα τρενάκι γεύσεων!


Τερζόπουλος, The Hummingbird Bakery, βιβλίο Ζαχαροπλαστικής€16,03

image

Σε αυτό το ακαταμάχητο βιβλίο ζαχαροπλαστικής, οι σεφ του φούρνου The Hummingbird Bakery, θα μοιραστούν μαζί σας 60 εκπληκτικές συνταγές για γλυκά που θα γλύφετε και τα δάκτυλά σας. Οι συνταγές δεν έχουν μόνο εκπληκτική γεύση αλλά είναι εντυπωσιακές σε εμφάνιση, χωρίς πολύωρη απασχόληση στην κουζίνα. Με πάνω από 815.000 πωλήσεις παγκοσμίως το συγκεκριμένο βιβλίο έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο πετυχημένα βιβλία ζαχαροπλαστικής όλων των εποχών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ