Market

Οι The Noise Figures ταξίδεψαν τον ιδιαίτερο ήχο τους με την Converse

Ένα μοναδικό live στις 28 Νοεμβρίου στο Ρομάντζο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83362-167876.jpg

H CONVERSE με απόλυτα indie διάθεση και με την rock κουλτούρα χαραγμένη στο DNA του brand, βρίσκεται πάντα στο πλευρό νέων καλλιτεχνών προσφέροντας την απαραίτητη ώθηση για να τους βοηθήσει να απογειώσουν την καριέρα τους. Τον Νοέμβριο του 2014, το εμβληματικό sneakers brand ένωσε τις δυνάμεις του με ένα μοναδικό bluesy garage rock ντούο από την Αθήνα, τους The Noise Figures.

Με την Converse στο πλευρό τους οι The Noise Figures ταξίδεψαν τον ιδιαίτερο ήχο τους που ξεχωρίζει για τις fuzz κιθάρες, τα ογκώδη τύμπανα και τα βρώμικα φωνητικά, σε όλη την Ευρώπη. Μετά από 13 σταθμούς σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις οι The Noise Figures ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Αθήνα με ένα μοναδικό live στις 28 Νοεμβρίου στο Ρομάντζο. Mαζί τους οι 12gafs, μια τετραμελής rock n' roll μπάντα από την Αθήνα, με επιρροές από την indie και τη garage σκηνή.

image

Το αθηναϊκό κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα και είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική μουσική εμπειρία όπου κυριάρχησε ο ιδιαίτερος ήχος των The Noise Figures και η rock αισθητική της Converse.

Παράλληλα, οι φίλοι της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής της Αθήνας που κατέκλυσαν το Ρομάντζο είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα customized ζευγάρι All Stars απολαμβάνοντας την υπηρεσία “Create your Own” της Converse.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ