Market

Τα εγκαίνια του Runner Store

Παρουσία πλήθους κορυφαίων αθλητών, ανθρώπων που αγαπούν το τρέξιμο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83307-167775.jpg

To Runner Store, το απόλυτα εξειδικευμένο δρομικό κατάστημα που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου τα επίσημα εγκαίνιά του, παρουσία πλήθους κορυφαίων αθλητών, ανθρώπων που αγαπούν το τρέξιμο, αλλά και πλήθος επωνύμων.

Κεντρικό πρόσωπο των εγκαινίων ήταν ο διεθνούς φήμης Ιταλός Μαραθωνοδρόμος Στέφανο Μπαλντίνι, ένας από τους κορυφαίους δρομείς όλων των εποχών και χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας στον Μαραθώνιο, μαζί με την πρέσβειρα του Runner Store Ολυμπιονίκη Νίκη Ξάνθου, καθώς και τον πρωταθλητή του Μαραθωνίου και κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στην αυθεντική διαδρομή Νίκο Πολιά.

Μαζί τους ήταν ακόμα παγκόσμιοι πρωταθλητές του στίβου, κορυφαίοι έλληνες μαραθωνοδρόμοι και σπουδαίοι ορεινοί δρομείς και συγκεκριμένα οι:

Ανδρέας Δημητράκης, Γιώργος Διαλεκτός, Βασίλης Ζαμπέλης, Θοδωρής Ζάχος, Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Κυριάκος Ιωάννου, Αθήνα Κοίνη, Νίκος Κωστόπουλος, Ελένη Λευκοπούλου, Μαρία Μαλάϊ, Σλάβικ Ματράς, Κώστας Νακόπουλος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Λάμπρος Παπακώστας, Χρήστος Παπαχρήστος, Παναγιώτης Παπούλιας, Μαρία Πολύζου, Κώστας Πούλιος, Μαρία Πρωτόπαππα, Σοφία Ρήγα, Σταύρος Στεφανής, Μίνα Συλαίου, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Λυκούργος Τσάκωνας, Λούης Τσάτουμας, Ανδριάννα Φέρρα, Έλενα Φιλάνδρα, Φανή Χαλκιά, Παναγιώτης Χαραμής και πολλοί άλλοι.

image

Εντυπωσιακές ήταν οι δρομικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με σκοπό να ενισχύσουν τo MDA Hellas, το σωματείο που υποστηρίζει άτομα με μυϊκή δυστροφία.

Τα ζευγάρια ήταν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας Στέφανο Μπαλντίνι και ο Έλληνας πρωταθλητής Νίκος Πολιάς, οι πρωταθλητές των σπριντ και του άλματος εις ύψος Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Λάμπρος Παπακώστας και η Νίκη Ξάνθου με την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Νικολέττα Ράλλη.

Οι νικητές των τριών αναμετρήσεων προσέφεραν τα έπαθλα που αθλοθέτησε το RUNNER STORE στην πρόεδρο του MDA Hellas και μαραθωνοδρόμο κα Βάνα Λαβίδα.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Στέφανο Μπαλντίνι, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος και η Νίκη Ξάνθου, που παρέδωσαν την επιταγή στο MDA Hellas.

To κατάστημα Runner Store είναι το πρώτο κατάστημα αθλητικών ειδών που απευθύνεται αποκλειστικά σε δρομείς τόσο βουνού όσο και ασφάλτου αλλά και σε περιπατητές. Δρομείς όλων των επιπέδων και ηλικιών, από ανθρώπους που μέχρι πρότινος δεν είχαν καμία σχέση με το τρέξιμο αλλά επιθυμούν να το δοκιμάσουν, μέχρι ανθρώπους που τρέχουν πολύ λίγο για να αθληθούν, αλλά και σε καταξιωμένους δρομείς.

Το Runner Store διαθέτει το σύνολο των αθλητικών εταιρειών του χώρου με τη μεγαλύτερη ποικιλία τόσο σε παπούτσια όσο και σε ρούχα. Πέρα όμως από παπούτσια και ρούχα, ρολόγια και γυαλιά, συμπληρώματα διατροφής και όργανα αποθεραπείας, σακίδια και ζώνες ενυδάτωσης, φακούς κεφαλής και μπατόν, για οποιονδήποτε τρέχει, άντρα, γυναίκα αλλά και παιδί, για δρομείς στίβου, δρόμου, βουνού, για σπρίντερς, "αντοχητζήδες" και υπερμαραθωνοδρόμους, το RUNNER STORE προσφέρει ακόμα μία σειρά πρωτοποριακών υπηρεσιών όπως σεμινάρια, ανάλυση κίνησης καθώς και προπονήσεις βουνού και ασφάλτου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ