Market

Τα καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα #3

Από το Cosmotebooks.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83064-169158.jpg

Βιβλία για τους μικρούς μας φίλους. Ό,τι καλύτερο για χριστουγεννιάτικα δώρα. Στο Cosmotebooks.gr βρήκαμε πολλές προτάσεις για βιβλία και επιτραπέζια. Πάρτε μια γεύση και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ψυχογιός, Τριβιζάς Ευγένιος, Η Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια της οικογένειας Χλαπατσούλη - Το μυστήριο των τριών κλεμμένων δώρων, €10,97

image

Ο Χαράλαμπος Χλαπατσούλης πέφτει σε κατάσταση απελπισίας όταν η οικογένειά του του ζητάει πανάκριβα, επικίνδυνα και δυσεύρετα χριστουγεννιάτικα δώρα.


Παπαδόπουλος, Φίλιππος Μανδηλαράς, Κωνσταντινούπολη η βασίλισσα των πόλεων, €7,14

image

Η ιστορία της Κωνσταντινούπολης και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας δοσμένη με απλά, διασκεδαστικά στιχάκια που βοηθούν το παιδί να κάνει μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη που σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο του ελληνικού πολιτισμού.


Διάπλαση, Τα λιοντάρια δεν τρώνε γατοτροφή, €11,69

image

"Ούτε σκύλο, ούτε γάτα!" δήλωσαν αυστηρά ο μπαμπάς και η μαμά. Επειδή λοιπόν η Κλεμάνς είναι ένα κοριτσάκι υπάκουο, έφερε στο σπίτι ένα λιοντάρι! Αλλά τα λιοντάρια δεν τρώνε γατοτροφή, οπότε τι θα τρώει το ζωάκι της Κλεμάνς; Και τι θα του βρει να κάνει για να μη βαριέται;

Μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιστορία, με διακριτικό χιούμορ και θαυμάσια εικονογράφηση που μας δείχνει ότι τα λιοντάρια δεν είναι και τα πιο εύκολα ζώα για να μένουν μαζί μας στο σπίτι!


Ίκαρος, Ένα δώρο για τους φίλους μου, €11,60

image

Αυτό που αρέσει το Λαγουδάκι πιο πολύ απ' όλα, είναι να παίζει με τους φίλους του. Όταν όμως κάνει κρύο, όλοι πάνε στα σπίτια τους για να ζεσταθούν και εκείνο μένει μοναχό. Με λίγη τύχη και πολύ καλή διάθεση, το Λαγουδάκι ετοιμάζει ζεστά δωράκια για τον καθένα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη φιλία! Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι πασπαλισμένο με μπόλικη ασημόσκονη, που θα ζεστάνει τις χειμωνιάτικες νύχτες σας.


Μεταίχμιο, Κέιτ ΝτιΚαμίλο, Φλώρα και Οδυσσέας €10,97

image

Το τελευταίο βιβλίο μιας πολύ σημαντικής και διεθνώς γνωστής συγγραφέως έχει ήρωες ένα κορίτσι παθιασμένο με τους σούπερ ήρωες κι έναν σκίουρο! Οι περιπέτειές τους είναι απλές και συγκλονιστικές ταυτόχρονα. Και συγκινούν και συναρπάζουν αναγνώστες κάθε ηλικίας, όπως άλλωστε όλα τα βιβλία της Κέιτ Ντικαμίλο. Με ύφος ευρηματικό, λογοπαίγνια και αναπάντεχες τροπές κι εξελίξεις η συγγραφέας μάς ανοίγει έναν κόσμο πλούσιο, γεμάτο, πανέμορφο και αληθινό, που δε χρειάζεται ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις για να μας μαγέψει. Το Φλώρα και Οδυσσέας είναι μια ιστορία αστεία, γεμάτη εκκεντρικούς αλλά αξιαγάπητους τύπους.


Καλέντης, Δημήτρης Κάσσαρης, Το χειμωνόσπιτο, €13,49

image

Το Χειμωνόσπιτο δεν είναι ένα σπίτι σαν όλα τ' άλλα. Καθετί μέσα του έχει ψυχή και πάνω απ' όλα είναι ανοιχτό για όλους. Πάντα έχει το τραπέζι στρωμένο και ένα ζεστό κρεβάτι, βιβλία, ησυχία και μουσική της φύσης να προσφέρει σε όποιον αναζητά κάτι απ' όλα αυτά. Ένα ποιητικό-μουσικό παραμύθι, γεμάτο από γεμάτο από υπέροχα μηνύματα για τις αληθινές αξίες της ζωής, όπως η αλληλεγγύη, η μοιρασιά, η προσφορά και η αγάπη. Ο βραβευμένος εικονογράφος Βασίλης Παπατσαρούχας αποτύπωσε με τη δική του ιδιαίτερη ματιά το Χειμωνόσπιτο και ο συνθέτης Νίκος Ξανθούλης συμπλήρωσε το παραμύθι με την υπέροχη μουσική του, προσφέροντας ένα πολύτιμο υλικό στους μικρούς αναγνώστες.

Βιβλίο με CD, για αναγνώστες από 6+ ετών.


Playmobil, Playmobil Fairies 5443 Νεραϊδα του κοχυλιού με μονόκερο τριανταφυλλένια, €9,99

image

Σε cool συσκευασία Zipper Bags! Με μοναδικό κωδικό σε κάθε zipper bag για να ενεργοποιήσεις super επιπρόσθετες λειτουργίες στο on-line game! Η σειρά διατίθεται σε 4 διαφορετικές φιγούρες. Για παιδιά 4-10 ετών.


Hasbro, Παιδικό Επιτραπέζιο Μάντεψε Ποιος, Extra - Guess Who Extra, €22,49

image

Ήρθε τώρα το Νέο Ηλεκτρονικό Μάντεψε Ποιος Έξτρα με ενσωματωμένο χρονόμετρο και ηλεκτρονικούς ήχους! Με 6 διαφορετικά θέματα και 144 χαρακτήρες για έξτρα διασκέδαση! Για παιδιά 6 ετών και άνω.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ