Market

Τα καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα #2

Από το Cosmotebooks.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83054-167318.jpg

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, την αγαπημένη τους συντροφιά. Βρήκαμε στο Cosmotebooks.gr μοναδικά βιβλία και σημειωματάρια, ιδανικά για χριστουγενιάτικα δώρα. Ειδικά το γυναικείο κοινό θα τα λατρέψει!

Εκδόσεις Διόπτρα, Victoria Hislop, Η Ανατολή €16,82

image

Ένα πραξικόπημα βυθίζει την Κύπρο στο χάος. Η Τουρκία εισβάλλει στο νησί και η Αμμόχωστος βομβαρδίζεται. Σαράντα χιλιάδες άνθρωποι παίρνουν όπως-όπως τα πιο πολύτιμα απ’ τα υπάρχοντά τους και τρέπονται σε άτακτη φυγή για να γλιτώσουν από τους στρατιώτες που προελαύνουν. Στην εγκαταλειμμένη πόλη παραμένουν μόνο δύο οικογένειες…


Εκδόσεις Μεταίχμιο, Μαίρη Κόντζογλου, Τα παλιά ασήμια €16,91 & eBook €11,99

image

Καππαδοκία, χώρα µαγική, γεµάτη θρύλους και παραδόσεις. Εκεί, ανάµεσα στα βουνά µε τα αιώνια χιόνια και τις κοιλάδες µε τα ανάγλυφα βράχια, ένας ελληνισµός ξεχασµένος στα έσχατα της Ανατολίας ζει και προκόβει, ερωτεύεται, γεννάει, προσεύχεται, λιτανεύει, γερνάει και πεθαίνει κάτω από τη σκιά των ηφαιστείων.


Εκδόσεις Μίνωας, Σταμάτης Μαλέλης, Στη σκιά του μαύρου ήλιου€13,40

image

Είναι η κατάθλιψη γένους θηλυκού; Η Ρίτα έζησε ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια, με γονείς συντηρητικούς αλλά όχι ιδιαίτερα αυστηρούς. Την ανέθρεψαν όμως με ένα βασικό μότο: «Εσύ θα τους ξεπεράσεις όλους, θα φτάσεις στην κορυφή». Αυτό είναι το νέο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη, όπου ξεδιπλώνεται η ζωή της Ρίτας αγγίζοντας την κατάθλιψη μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας. Τελικά, ο Μαύρος Ήλιος χλωμιάζει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;


Εκδόσεις Ψυχογιός, Moriarty Liane, Το μυστικό του συζύγου, €14,93

image

Μητέρα τριών κοριτσιών και σύζυγος του Τζoν-Πολ, η Σεσίλια ανακαλύπτει στη σοφίτα έναν παλιό φάκελο. Γραμμένος από το χέρι του άντρα της, λέει: "Να ανοιχτεί σε περίπτωση θανάτου μου". Γεμάτη περιέργεια, τον ανοίγει - και ο χρόνος σταματά. Στο γράμμα του, ο Τζον-Πολ ομολογεί ένα τρομερό λάθος, το οποίο, αν αποκαλυφθεί, θα καταστρέψει την οικογένειά τους, καθώς επίσης και τη ζωή άλλων ανθρώπων.

Η Σεσίλια θέλει να κάνει το σωστό, αλλά το σωστό για ποιον; Αν προστατέψει την οικογένειά της αποσιωπώντας το μυστικό, η αλήθεια θα της σαπίσει την καρδιά. Αν όμως το αποκαλύψει, θα πληγώσει όσους αγαπά περισσότερο στη ζωή της...


Εκδόσεις Ψυχογιός, Άκης Πετρετζίκης, Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις, €31,50

image

Ένας σεφ, ο Άκης Πετρετζίκης, και μία υποστηρικτική ομάδα 30 ατόμων ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας μας παρουσιάζουν ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει!  12 θεματικές ενότητες, 150 βασικές συνταγές, 400 συμπληρωματικές και περισσότερες από 450 φωτογραφίες υπόσχονται να απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις!


Αττικές εκδόσεις, Στέλιος Παρλιάρος, Βανίλια-Σοκολάτα. Μαγαδασκάρη... έτσι μυρίζει ο παράδεισος; €29,70

image

Ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης, μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τα βιβλιοπωλεία, κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο από τις Αττικές εκδόσεις. Αφορμή γι’ αυτό υπήρξε ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη Μαδαγασκάρη, έναν τόπο μαγικό και εύφορο, στον οποίο καλλιεργούνται εκατοντάδες μπαχαρικά, εξωτικά φρούτα και αρωματικά φυτά. Ανάμεσα σε αυτά η βανίλια και το κακαόδεντρο.


Moleskine Ruled Soft Orchid Purple XLarge €19,90

image

Τα σύμβολα της Moleskine. Σημειωματάριο σε έξτρα μέγεθος, με 192 σελίδες, σε εκπληκτικό Ροζ απόχρωση.


Paperblanks Blue Cats & Butterflies L mini €13,90

Ένα ξεχωριστό σημειωματάριο με 176 ριγέ σελίδες. Απολαύστε ένα οπτικό φλέρτ με την αινιγματική σύντροφό μας, τη γάτα σε ένα σχέδιο της αμερικανίδας ζωγράφου Laurel Burch.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ