Market

Coca-Cola και The Christmas Factory πάνε μαζί!

Μοίρασε τη χαρά στο Santa’s House!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82817-166959.jpg

Το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων και η Coca-Cola έχει ταυτιστεί με τον Άη Βασίλη και την γιορτινή μαγεία. Το ίδιο και το «The Christmas Factory», το πιο φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, που άνοιξε τις πύλες του από τις 28/11 ξανά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα παραμείνει ως τις 6/1! Coca-Cola και «The Christmas Factory», για δεύτερη συνεχή χρονιά πάνε μαζί. Η Coca-Cola βρίσκεται στο Santa’s House, το μεγαλύτερο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Εργαστηρίου, προσκαλεί τους επισκέπτες να μοιραστούν τη χαρά.

Έβγαλες φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη και την κυρά-Βασίλενα; Ο Άγιος Βασίλη και η γυναίκα του σε περιμένουν για να ποζάρετε για τις πιο χαρούμενες φωτογραφίες και να μοιραστείτε τις χριστουγεννιάτικες επιθυμίες. Ζήτα του δώρο για τα Χριστούγεννα ή στείλτου γράμμα. Μπορείς να το γράψεις εκεί, οι Αγιοβασιλίτσες θα σε βοηθήσουν να το ρίξεις στο ταχυδρομείο ή να του το δώσεις ο ίδιος. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Μοιράσου τη χαρά με ακόμα περισσότερους ανθρώπους, γράψε μια ευχή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ταχυδρόμησέ την στη μαγική θυρίδα του Άγιου Βασίλη! Όλοι όσοι βοηθήσουν στο να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά, φτιάχνουν παρέα με την κυρά-Βασίλενα το παράσημο των βοηθών, το οποίο και μπορούν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας. Η κατασκευή του παράσημου του Άγιου Βασίλη γίνεται με την τεχνική του αργαλειού!

Ακόμα περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο «The Christmas Factory», αφού φέτος τα Χριστούγεννα το Χωριό μεγαλώνει και γεμίζει όλους τους χώρους της Τεχνόπολης. Ατέλειωτα παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια, παραστάσεις, συναυλίες κι άλλα πολλά για να γίνουμε όλοι κομμάτι της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης αθηναϊκής γιορτής!

Παράλληλα, για 10η συνεχή χρονιά η Coca-Cola στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS, και προσκάλεσε τα παιδιά στο χώρο του «The Christmas Factory» για ένα πρωινό γεμάτο χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Αυτά τα Χριστούγεννα, μοίρασε τη χαρά!

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ