Market

Αρκαδία, Τρίπολη & η αμπελουργική ζώνη Μαντινείας, 2 ημέρες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γενικά

Μια περιήγηση γεύσεων και όχι μόνο στη χώρα της επαγγελίας. Μια πολιτισμική - γαστρονομική διαφυγή στην πανέμορφη Αρκαδία για να γνωρίσουμε τον τόπο, μέσα από τις φυσικές ομορφιές του, τα μνημεία του και την τέχνη. Μια ευκαιρία για να μάθουμε τα προϊόντα που παράγει η περιοχή και να γευτούμε τις παραδοσιακές γεύσεις και τα κρασιά της, αλλά και να βρεθούμε με τους ανθρώπους που είναι πίσω από όλα αυτά.

Ο σχεδιαστής και οικοδεσπότης των ταξιδιών, Τίμος Πετρίδης Ένας άνθρωπος δημιουργικός και δραστήριος που μέσα από την πορεία του ως ιδιοκτήτης των εστιατορίων Καλλίστη και 1800 και ως Συνεργάτης του Gourmet Club, έχει συμβάλει στην προώθηση της γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Παρατηρήσεις

Η Γαστρονομία, η κουζίνα και η γεύση κάθε λαού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού του. Γύρω από ένα τραπέζι, τις ώρες αυτές της κοινής χαλαρωτικής συνεύρεσης της οικογένειας, της παρέας, της κοινωνικής ομάδας συζητιούνται τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το ανθρώπινο γένος. Εμείς που αγαπάμε αυτές τις στιγμές συλλογικής δραστηριότητας και μας αρέσει να ανακαλύπτουμε τα μικρά γευστικά διαμαντάκια που προσφέρει η Ελλάδα, θα βρεθούμε γύρω από ένα τραπέζι, σε ένα ταξίδι που μπορεί να μας δώσει χαρά, να εξυψώσει το πνεύμα μας και να αφυπνίσει τις αισθήσεις μας.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Διαμονή: Μία διανυκτέρευση με ελληνικό πρωινό στο Ξενοδοχείο «Ανακτορικόν»
  • Διατροφή: Πρωινό στο τυροκομείο Οικοφάρμα, Οινογνωσία στο Κτήμα Καλόγρη. Μεσημεριανό στο κτήμα Σπυρόπουλου
  • Μεταφορές: Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο
  • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία): Είσοδος και ξεναγήσεις σε όλους τους πολιτιστικούς χώρους όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Αρχηγός συνοδός εκδρομής: Τίμος Πετρίδης
  • Εκπτώσεις/προσφορές: Ειδικές τιμές στα 2 προαιρετικά επιλεγμένα μενού που περιλαμβάνουν και κρασί

Δίκλινο 150

Μονόκλινο 170

Φόροι 0€

Διαμονή BOUTIQUE HOTEL

Παρατηρήσεις: Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση. Ωστόσο, συνιστούμε να επιβεβαιώνετε την τιμή κατά τη στιγμή της κράτησης.

Αν ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα εδώ!