Market

European Coffee Awards 2023 - Η Coffee Lab κατακτά την πρώτη θέση για την καλύτερη αλυσίδα στη Νότια Ευρώπη

Η τελετή βράβευσης θεωρείται ένα από τα υψηλότερα και πιο αναγνωρισμένα γεγονότα στον κλάδο του καφέ στην Ευρώπη

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1280x600

European Coffee Awards 2023 - Η Coffee Lab κατακτά την πρώτη θέση για την καλύτερη αλυσίδα στη Νότια Ευρώπη - Η τελετή βράβευσης θεωρείται ένα από τα υψηλότερα και πιο αναγνωρισμένα γεγονότα στον κλάδο του καφέ στην Ευρώπη

Η Coffee Lab, ο κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις του καφέ, αναδείχθηκε ως η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη στα European Coffee Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη στις 28 Νοεμβρίου 2023.

Η τελετή βράβευσης, που θεωρείται ένα από τα υψηλότερα και πιο αναγνωρισμένα γεγονότα στον κλάδο του καφέ στην Ευρώπη, ανέδειξε την Coffee Lab ως την κορυφαία αλυσίδα στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα του καφέ της, την καινοτομία της και την εξαιρετική εμπειρία πελατών που προσφέρει.

Ο Founder & CEO της Coffee Lab, Στέλιος Ρουμελιώτης, δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και περήφανοι που βραβευόμαστε με το πρώτο βραβείο για την καλύτερη αλυσίδα στη Νότια Ευρώπη. Αυτή η διάκριση αντανακλά την αφοσίωση και τη συνεχή προσπάθεια της ομάδας μας για την παροχή υψηλής ποιότητας καφέ και τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τους πελάτες μας. Μία ακόμα επιτυχία για την εταιρεία μας η οποία αποτελεί αναγνώριση της αριστείας στον χώρο του καφέ."

Η Coffee Lab συνεχίζει να εξελίσσεται και να επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους πελάτες της μια μοναδική γευστική εμπειρία και επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως κορυφαίας αλυσίδας καταστημάτων καφέ στη Νότια Ευρώπη.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ