Market

Po’ Boys: Thanksgiving menu 2023

Ειδικό μενού για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Po’ Boys: Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ο Βασίλης Σπόρος υποδέχεται τους «καλεσμένους» σε ένα εορταστικό τραπέζι όσο πιο κοντά στο αυθεντικό αμερικάνικο Thanksgiving δείπνο

Για όσους πιστεύουν στην ουσία της Ημέρας των Ευχαριστιών, για όσους απλά αγαπούν το παραδοσιακό φαγητό της Ημέρας ή για όσους θεωρούν ότι είναι ακόμα μία «αμερικανιά» αλλά τη συνδέουν με την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου… το Po’ Boys θα είναι ξανά παρών!

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ο Βασίλης Σπόρος υποδέχεται τους «καλεσμένους» στο «σπίτι» του, σε ένα εορταστικό τραπέζι όσο πιο κοντά στο αυθεντικό αμερικάνικο Thanksgiving δείπνο.

Με έμπνευση τα έθιμα και τις συνήθειες της Ημέρας, το εορταστικό μενού θα περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά πιάτα –Η έναρξη γίνεται με τη σούπα βελουτέ κολοκύθας για να ακολουθήσει η κροκέτα πατάτας με βούτυρο σκόρδου και τυρί κρέμα με μυρωδικά. Η σαλάτα με παντζάρια, ραπανάκια, ανάμεικτα πράσινα φύλλα και κατσικίσιο τυρί αυξάνει την προσμονή για τον «πρωταγωνιστή» της βραδιάς – Σιγοκαπνιστή γαλοπούλα με πουρέ γλυκοπατάτας, gravy και σάλτσα cranberry. Η πουτίγκα σοκολάτας με παγωτό ολοκληρώνει το δείπνο.

Η Po’Boys εκδοχή του Gluhwein με μπαχαρικά Creole είναι η πρόταση για τη συνοδεία του φαγητού και θα ρέει άφθονο!

Για κρατήσεις, Po’ Boys:  210-3234672

Όλα τα πιάτα είναι ατομικά / κόστος μενού 30€ το άτομο