Market

#_kix Sneakers Experience party στην Κηφισιά

Η urban κουλτούρα και η sporty-chic διάθεση απογειώθηκε με ένα event

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η urban κουλτούρα και η sporty-chic διάθεση απογειώθηκε με ένα event που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στο κατάστημα _kix στην Κηφισιά. Bloggers και celebrities, που συμβαδίζουν απόλυτα με την φιλοσοφία _kix, πέρασαν ένα απόγευμα ανακαλύπτοντας τις αποκλειστικότητες του concept καταστήματος και απολαμβάνοντας την “create your own” υπηρεσία της Converse.

Στο μοντέρνο περιβάλλον του _kix στην Κηφισιά, όπου όλα τα πιο ξεχωριστά labels συνυπάρχουν αρμονικά στα ράφια, βρέθηκαν fashion bloggers, fashion editors και celebrities, μεταξύ των οποίων ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού, το δίδυμο των djs Playmen (Λευτέρης Ξενάκης & Παύλος Μανώλης), οι Freaky Fortune (Νικόλας Ραπτάκης και Θεόφιλος Πουζμπούρης), το μοντέλο-παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου κά. Σε ένα χώρο που οι απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι τα πλέον μοναδικά sneakers το “soundtrack” της βραδιάς επιμελήθηκε ο παρουσιαστής Άλεξ Κάβδας.

image

Στο κατάστημα, όπως και σε όλα τα καταστήματα _kix παρουσιάζονται πάντα συλλεκτικά και επιλεγμένα μοντέλα από τις πλέον δημοφιλείς μάρκες όπως Converse & Converse by John Varvatos, καθώς και Nike, Adidas, Puma, New Balance, Armani Jeans, Asics, Onitsuka Tiger, G-Star, Saucony. Οι φανατικοί και απαιτητικοί καταναλωτές ξέρουν ότι σε ένα _kix μπορούν να βρουν εκείνα τα ιδιαίτερα κομμάτια που δεν υπάρχουν στα περισσότερα καταστήματα με sneakers.

Τις συλλογές με τα super sneakers συμπληρώνουν t-shirts της Franklin & Marshall και πλήθος αξεσουάρ, όπως γυαλιά Sunski, καπέλα New Era και κάλτσες Happy Socks.

kix: Κηφισιά: Παναγίτσας 8, Κηφισιά, τηλ. : 210 8010113

Γλυφάδα: Αγγ.Μεταξά 34, τηλ.: 210 8985407

Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 19, τηλ.: 210 6890246