Market

«Δώδεκα… παρά Δώδεκα»

Ο ΟΤΕ κλείνει χριστουγεννιάτικο ραντεβού στο Μέγαρο

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι πελάτες του ΟΤΕ θα ζήσουν… παραμυθένιες στιγμές! Oι αποκλειστικές παραστάσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ συνεχίζονται και τις γιορτές. Ο λόγος για το «Δώδεκα παρά Δώδεκα», το νέο έργο του παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά σε μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Η μαγική αυλαία, αποκλειστικά για τους πελάτες του ΟΤΕ, ανοίγει στις 23 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Τριάντη. Για την παράσταση αυτή, ο ΟΤΕ εξασφάλισε ειδικά για τους συνδρομητές του 50% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των κατηγοριών. Το έργο που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους εν όψει Χριστουγέννων σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Πάνος Μουζουράκης.

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στον προθάλαμο του χωροχρόνου, μπροστά στην πύλη του σύμπαντος, συναντιούνται ο παλιός και ο νέος χρόνος. Ο παλιός αρνείται να παραδεχτεί ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και ο διάδοχός του ανυπομονεί να αναλάβει τα ηνία.

Δώδεκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, η κοσμική σύγκρουση μεταξύ τους κορυφώνεται...

* Όλα τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων. Η προσφορά ισχύει για αγορά στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την επίδειξη του λογαριασμού και για αγορά έως 4 εισιτηρίων.