Market

«Δώδεκα… παρά Δώδεκα»

Ο ΟΤΕ κλείνει χριστουγεννιάτικο ραντεβού στο Μέγαρο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
82286-165978.jpg

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι πελάτες του ΟΤΕ θα ζήσουν… παραμυθένιες στιγμές! Oι αποκλειστικές παραστάσεις για τους συνδρομητές του ΟΤΕ συνεχίζονται και τις γιορτές. Ο λόγος για το «Δώδεκα παρά Δώδεκα», το νέο έργο του παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά σε μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Η μαγική αυλαία, αποκλειστικά για τους πελάτες του ΟΤΕ, ανοίγει στις 23 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Τριάντη. Για την παράσταση αυτή, ο ΟΤΕ εξασφάλισε ειδικά για τους συνδρομητές του 50% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των κατηγοριών. Το έργο που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους εν όψει Χριστουγέννων σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Πάνος Μουζουράκης.

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στον προθάλαμο του χωροχρόνου, μπροστά στην πύλη του σύμπαντος, συναντιούνται ο παλιός και ο νέος χρόνος. Ο παλιός αρνείται να παραδεχτεί ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και ο διάδοχός του ανυπομονεί να αναλάβει τα ηνία.

Δώδεκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, η κοσμική σύγκρουση μεταξύ τους κορυφώνεται...

* Όλα τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων. Η προσφορά ισχύει για αγορά στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την επίδειξη του λογαριασμού και για αγορά έως 4 εισιτηρίων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ