Market

The Mandarin, το hotspot των βορείων προαστίων έρχεται ανανεωμένο

Events, parties, επώνυμοι καλεσμένοι στα decks, θεματικές βραδιές

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81289-164109.jpg

The Mandarin, το hotspot των βορείων προαστίων έρχεται με πολλές αλλαγές και το σίγουρο είναι ότι ο χειμώνας στην Πολιτεία θα είναι γεμάτος εκπλήξεις.

Events, parties, επώνυμοι καλεσμένοι στα decks, θεματικές βραδιές, αλλά και το νέο εντυπωσιακό μενού του, είναι μερικοί από τους λόγους που ο πολυχώρος διασκέδασης θα γίνει το νέο στέκι για πολύ κόσμο.

Έτσι λοιπόν, αυτή την Κυριακή 16/11 στις 20:00 εγκαινιάζει τα decks η μοναδική Ναταλία Γερμανού, η οποία θα σας παρασύρει κάθε εβδομάδα μιξάροντας τις μουσικές της επιλογές, σε ένα ανεπανάληπτο Sunday Afternoon Party!

Τα πάρτι όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και ήδη στο χώρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει ειδικό team που κάνει τις νύχτες στην Πολιτεία μαγικές. The “Amazing Friday Party” στις 23:00, και “Mixtape Saturday”, την ίδια ώρα, με mainstream hits από dj’s που ξέρουν τι πάει να πει διασκέδαση.

Όσο για το μενού, το μόνο σίγουρο είναι πως με την υπογραφή του επώνυμου Chef Βασίλη Τζίμα, κάθε πιάτο στο Mandarin είναι μία εμπειρία γεμάτη απόλαυση. Με ειδικές προσφορές όπως το bento box menu με 3 εναλλακτικές επιλογές γεύματος, με μόλις 20€ αλλά και καθημερινά happy hour με -20%, σας εξασφαλίσαμε ποιοτικές, οικονομικές λύσεις.

Άλλη μία έκπληξη περιμένει το ανδρικό κοινό αυτή τη φορά, καθώς έρχονται βραδιές ποδοσφαίρου, με προβολές αγώνων μέσω Nova, στο The Mandarin!

Αυτά και άλλα πολλά μας ετοιμάζει ο πολυχώρος 1.000 τετραγωνικών μέτρων στην Πολιτεία και σας υπόσχεται έναν γεμάτο, μοναδικό χειμώνα που θα σας κάνει να τον λατρέψετε.

n

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. στο 210-6201081, facebook.com/TheMandarin.Politeia

The Mandarin στην Πολιτεία, the all day café bar restaurant.

Κων. Παλαιολόγου 1, Κηφισιά, Πλ. Πολιτείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ