Market

H Ideal Standard δημιουργεί 2.500 πράσινα μπάνια

Για το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire στο Ηνωμένο Βασίλειο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81154-163802.JPG

Η Ideal Standard στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιλέχθηκε για την παροχή 2.500 μπάνιων στο νέο αναπτυξιακό έργο για τη στέγαση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire. 

Με μια σύμβαση αξίας άνω των 250.000 λιρών Αγγλίας, η Ideal Standard θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ειδών υγιεινής, επίπλων μπάνιου και μπαταριών του νέου συγκροτήματος στην Πανεπιστημιούπολη του College Lane, στο Hatfield.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Willmore Iles, το οποίο επέλεξε την Ideal Standard ως εταίρο, έχει αναλάβει να δημιουργήσει περίπου 2.500 υπνοδωμάτια, 1.500 εκ των οποίων θα διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο.

Τα υπόλοιπα μπάνια θα ενταχθούν στις νέες μονοκατοικίες που κατασκευάζονται, η κάθε μία εκ των οποίων θα προσφέρει φιλοξενία σε 12 φοιτητές.

Στα υπνοδωμάτια θα εγκατασταθεί ένας συνδυασμός από τις σειρές Simplicity και Contour 21 με είδη υγιεινής και μπαταρίες, σχεδιασμένα να καλύψουν τις αυστηρές απαιτήσεις των πανεπιστημιακών καταλυμάτων, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

Και οι δύο σειρές συνδυάζουν εντυπωσιακή αισθητική με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή και εξοικονόμηση νερού, βάσει των περιοριστικών προδιαγραφών BREEAM.

n

Το αναπτυξιακό αυτό έργο είναι ένα σημαντικό ορόσημο για το βρετανικό Πανεπιστήμιο, καθώς αποτελεί τον πρώτο πιστοποιημένο με BREEAM χώρο του. Η κατασκευή πανεπι-στημιακών κτιρίων με μηδενικές εκπομπές άνθρακα, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για την παροχή πιο σύγχρονης, φιλική προς το περιβάλλον διαμονής σε φοιτητές.

Το BREEAM είναι παγκοσμίως το βασικό σύστημα περιβαλλοντικής εκτίμησης και αξιολόγησης για την οικολογική κατασκευή κτιρίων. Αποτελεί πλέον το πρότυπο για τις βέλτιστες πρακτικές στο σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία των κτιρίων.

Η Carla Scherer, αρχιτέκτονας στο Willmore Iles, δήλωσε: «Το νέο project στέγασης των φοιτητών, είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα του Πανεπιστημίου εδώ και πολλά χρόνια, οπότε έπρεπε να είμαστε σίγουροι για την επιλογή του προμηθευτή. Έχοντας δουλέψει με την Ideal Standard στο παρελθόν, ξέραμε ότι τα προϊόντα της δεν είναι μόνο συμβατά με την αξιολόγηση BREEAM, αλλά είναι και σύγχρονα, αξιόπιστα, ανθεκτικά και προσφέρουν άριστη σχέση ποιότητας - τιμής, χαρακτηριστικά ζωτικής σημασίας για ένα έργο αυτού του είδους. Ομοίως, η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρεται από την Ideal Standard σημαίνει ότι θα απαιτηθούν ελάχιστα χρήματα από το Πανεπιστήμιο για συντήρηση μετά την ολοκλήρωση του Έργου».

Ο Christopher Golding, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Μεγάλων Έργων της Ideal Standard UK, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Willmore Iles και πάλι για ένα τόσο σημαντικό έργο. Το όραμα του Πανεπιστημίου για τη δημιουργία οικολογικών κτιρίων είναι πολύ εντυπωσιακό, συνεπώς το ότι συμμετέχουμε στην κατασκευή του, είναι μια περίτρανη επιβεβαίωση για την γκάμα και τις αυστηρές προδιαγραφές των προϊόντων που προσφέρουμε».

Συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ideal Standard www.idealstandard.gr ή επισκεφθείτε το σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας, όπου το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας προσωπικό χώρο φροντίδας και ομορφιάς! (Ideal Standard ATHENS SHOWROOM: Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6790 880-2).

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ