Market

Το νέο κεφάλαιο του «AmericanHorrorStory» στο Fox

Μεγάλη πρεμιέρα «American Horror Story: Freak Show» την Κυριακή 16/11

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η απόλυτη ιστορία τρόμου επιστρέφει με νέο κύκλο, νέα πλοκή και ακόμα περισσότερους μεγάλους πρωταγωνιστές μεταφέροντάς μας στην Αμερική της δεκαετίας του 1950. To4ο κεφάλαιο με τίτλο «AmericanHorrorStory: FreakShow»κάνει πρεμιέρα τηνΚυριακή 16Νοεμβρίου στις 23:15 αποκλειστικά στο FOX! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTETV, hol και CytaHellas.

Οι fans του «AmericanHorrorStory» θα έχουν ξανά την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική Jessica Lange, αυτή τη φορά στο ρόλο της Γερμανίδας Elsa Mar, της αυστηρής και εγωκεντρικής καλλιτέχνιδας, που διευθύνει ένααπό τα τελευταία freakshowsτης Αμερικής.Η ιστορία ξεκινά στη μικρή και ήσυχη πόλη Jupiter της Florida το 1952. Όταν ένας περίεργος θίασος φτάνει στην πόλη, μαζί του εμφανίζεται και μια περίεργη, σκοτεινή ύπαρξη που απειλεί τη ζωή των κατοίκων αλλά και των μελών του θιάσου. Το «AmericanHorrorStory:FreakShow» είναι η ιστορία επιβίωσης των μελών ενός τσίρκου με φρικιά, την ώρα που ο κόσμος του αμερικάνικου καρναβαλιού αργοπεθαίνει.

Μία τρομακτική ανακάλυψη σε μια φάρμα της περιοχής, ίσως δώσει στο θίασο μία τελευταία ευκαιρία.Παράλληλα η εμφάνιση του clown με το όνομα «Twisty», σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς σκληρών εγκλημάτων, με την αστυνομία να επικεντρώνει τις έρευνές της στο θίασο. Στα νέα επεισόδια της σειράς πρωταγωνιστεί και πάλι η JessicaLangeμαζί με τους SarahPaulson, KathyBates, AngelaBassett, FrancesConroy, DenisO’hare, EvanPeters, EmmaRoberts, FinnWittrock, JohnCarrollLynch, PattiLaBelle, ενώ η νέα προσθήκη στο castακούει στο όνομα Michael Chiklis, ο ελληνικής καταγωγής, πρωταγωνιστής του TheShield.

n

To«AmericanHorrorStory» συνεχίζεινασυλλέγειβραβεία, μετον 3οκύκλο, ναλαμβάνει 17 υποψηφιότητες για EMMYμεταξύ άλλων και της κατηγορίας «Καλύτερης Μίνι-Σειράς». Το «Coven» ήταν επίσης υποψήφιοστις κατηγορίες «Καλύτερου Σεναρίου», «Καλύτερης Πρωταγωνίστριας» για τις JessicaLangeκαιSarahPaulson, «Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου» για τις AngelaBassett, KathyBatesκαι FrancesConroy και «Καλύτερης Σκηνοθεσίας». Οι 3 πρώτοικύκλοιτουAHS, «AmericanHorrorStory», «AmericanHorrorStory: Asylum» και «AmericanHorrorStory: Coven» έχουνσυγκεντρώσεισυνολικά 51 υποψηφιότητες βραβείων EMMY. ΗσειράείναιμιαδημιουργίατωνRyanMurhpy (Glee, NipTuck) καιBradFalchuk, σε παραγωγή της 20thCenturyFOXTelevision, η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για 5ο κύκλο!

Το FOX θα προβάλει αποκλειστικά όλα τα επεισόδια του «AmericanHorrorStory: FreakShow»κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 23:15!

n

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:ΚΥΡΙΑΚΗ16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @ 23:15

Το επίσημο trailer της σειράς μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.fox-greece.gr/american-horror-story και τη σελίδα του FOX στο Facebook