Market

BENTLEY for men Azure

Αίσθηση πολυτέλειας

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80406-162380.jpg

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου αρώματος της Bentley Motors Bentley For Men το 2013, ενός αρώματος που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις και δημιούργησε αίσθηση στον χώρο των αρωμάτων, η επιτυχημένη σειρά Bentley For Men εμπλουτίζεται με μία νέα συναρπαστική σύνθεση αρώματος: το Bentley For Men Azure. Αυτό το έντονα εκφραστικό άρωμα είναι μια σύγχρονη δημιουργία που απευθύνεται στον έξυπνο, αθλητικό άνδρα με στυλ.

image

Διακριτικά κυλώδεις, φρέσκες και πικάντικες νότες BENTLEY FOR MEN AZURE

Το νέο πολυτελές άρωμα δημιουργήθηκε από την Mathilde Bijaoui, η οποία έχει δεκαετή προϋπηρεσία στον διάσημο γαλλικό οίκο αρωμάτων Mane και είναι μία από τις κορυφαίες δημιουργούς αρωμάτων στον κόσμο. Με το Bentley for Men Azure η Bijaoui δημιούργησε μια εντελώς νέα και σύγχρονη μυρωδιά εμπνευσμένη από τα κλασικά αρώματα του οίκου αρωμάτων fougère, μια διεγερτική και συναρπαστική αρωματική εμπειρία για τον απαιτητικό άνδρα του σήμερα. Το Bentley for Men Azure επιδρά άμεσα στις αισθήσεις με μία έκρηξη φρεσκάδας: οι νότες κορυφής είναι ένα αναζωογονητικό, τονωτικό κοκτέιλ φρέσκων εσπεριδοειδών, γευστικού φρουτώδους ανανά και του υπέροχου αρώματος των φύλλων της βιολέτας. Θα σας ταξιδέψει στα απέραντα λιβάδια της φρεσκάδας του γαλάζιου.

Οι νότες καρδιάς είναι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες: πικάντικα αρώματα της Μεσογείου όπως μπαχάρι, λεβάντα και φασκόμηλο ολοκληρώνονται από ένα διάφανο υπαινιγμό τσαγιού, χαρίζοντας ένα διακριτικό και εξαιρετικά μοντέρνο άρωμα. Προκειμένου το άρωμα να εκπέμπει την τυπική διαχρονική αίσθηση πολυτέλειας της Bentley, οι νότες βάσης έχουν πολυτελή αισθησιακά αποστάγματα όπως το ξύλο κασμιριού, τα φασόλια tonga και το αποκλειστικό άρωμα orcanox. Η υψηλή ποιότητα του Bentley For men Azure είναι εμφανής όχι μόνο στη διακριτική πολυπλοκότητα του αρώματος, αλλά και στην αρμονία των επιμέρους αρωμάτων και την εξαιρετική δύναμη της διάρκειάς του. Το Bentley For men Azure είναι ένα εντελώς μοναδικό και υπέροχο αναζωογονητικό παράδειγμα ενός πολυτελούς ξυλώδους, φρέσκου και πικάντικου αρώματος!

Νότες κορυφής

Λεμόνι, Ανανάς, Περγαμόντο, Μανταρίνι, φύλλα Βιολέτας

Νότες καρδιάς

Μπαχάρι, Τσάι, Λεβάντα, Φασκόμηλο

Νότες βάσης

Ξύλο κασμιριού, Φασόλια Tonga, Orcanox

image

Αποκλειστική σχεδίαση BENTLEY σε μπλε AZURE

Ο χαρακτήρας του αρώματος Bentley For men Azure αναδεικνύεται από τη μπλε καμπύλη του μπουκαλιού. Οι γραμμές και οι καμπύλες του αυτοκινήτου Bentley έχουν μεταφερθεί στο στρογγυλεμένο σχήμα της φιάλης. Αυτό καθιστά το μπουκάλι ιδιαίτερα εύχρηστο. Το φωτεινό γαλάζιο της Μεσογείου εκπέμπει την αίσθηση ελευθερίας και φρεσκάδας. Το μπουκάλι έχει το ίδιο σχήμα με τα αρώματα Bentley For Men και Bentley for Men Intense, με τις κομψές καμπύλες των αυτοκινήτων Bentley να έχουν μεταφερθεί στη στρογγυλεμένη σιλουέτα του μπουκαλιού. Το μεταλλικό καπάκι έχει το σχήμα διαμαντιού αντανακλώντας την υψηλή ποιότητα του μπουκαλιού. Η εντυπωσιακή σφραγίδα Bentley, το «ιπτάμενο Β», είναι ανάγλυφη στην κορυφή του μπουκαλιού καθώς και στην μπροστινή όψη του κουτιού. Το χρώμα της συσκευασίας έχει κομψό ματ μπλε χρώμα που ταιριάζει τέλεια στην σειρά Bentley For Men. Τη συνολική εικόνα επιμελήθηκε το φημισμένο γραφείο σχεδιασμού Aesthete στο Παρίσι σύμφωνα με τις οδηγίες του διάσημου σχεδιαστή Thierry de Baschmakoff.

BENTLEY FOR MEN AZURE EAU DE TOILETTE 60 ml - € 59 / 100 ml - € 79

BENTLEY FOR MEN AZURE HAIR & BODY SHOWER GEL 200 ml - € 27

BENTLEY FOR MEN AZURE GIFT SET Eau De Toilette 100 ml & Hair and Body Shower gel 200 ml - € 79

Τα αρώματα Bentley στην Ελλάδα διατίθενται στα καταστήματα Beautycom, στα καταστήματα Πατίστας και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Distribrands . Γραμμή καταναλωτή: 210 8067190

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ