Market

Bepanthol Balm!

Διπλή διάφανη ασπίδα προστασίας, για δέρμα ευαίσθητο στους ερεθισμούς

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Bepanthol Protective Balm είναι γνωστό και δοκιμασμένο για πολλά χρόνια. Το Bepanthol®Balm περιέχει 5% Προβιταμίνη B5, η οποία υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει. Το BepantholBalm χάρη στην ειδική του σύνθεση σχηματίζει ένα διαφανές στρώμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Η ειδική σύνθεσή του και η απουσία συντηρητικών, χρωστικών και αρώματος καθιστούν το BepantholProtectiveBalm κατάλληλο για το δέρμα ευαίσθητο σε ερεθισμούς.

Κλινικά ελεγμένο

Θα το βρείτε στη συσκευασία των 100 g.

Με την εγγύηση της Bayer

Η Bayer αποτελεί παγκόσμιο οργανισμό με κύρια δραστηριότητα στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Με ιστορία στις εφευρέσεις, η εταιρεία δημιουργεί τις τάσεις στους ερευνητικούς τομείς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητα της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2013, ο Όμιλος απασχόλησε περίπου 113.200 ανθρώπους και είχε πωλήσεις της τάξεως των 40,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,2 δις ενώ οι δαπάνες για R&D σε € 3,2 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.