Market

Street Workout Athens

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79444-160530.jpg

Τι είναι το Street Workout Athens και σε ποιους απευθύνεται:

Είναι το πρώτο εξωτερικό γυμναστήριο της Ελλάδας, ό,τι πιο καινούργιο και πρωτοποριακό υπάρχει στο χώρο του Fitness, για όσους έχουν βαρεθεί τους κλειστούς χώρους γυμναστηρίων και θέλουν να έρθουν πιο κοντά στη φύση. Είναι μια κατασκευή ειδική για εξωτερικό χώρο με «πατέντες» που μπορεί να αντικαταστήσουν τη χρήση ολόκληρου γυμναστήριου. Το Street Workout Athens είναι μια φιλοσοφία που περικλείει το ιδεώδες της γυμναστικής όταν γίνεται έξω στο φυσικό περιβάλλον, παντός καιρού και εποχών.

Πού και πώς μπορεί να μας βρει κάποιος:

Μπορεί κάποιος να μας βρει στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα Νότια προάστια. To εξωτερικό γυμναστήριο έχει στηθεί στο αθλητικό πάρκο του Ι.Φωκιανού στο Ζάππειο, Βασιλίσσης Όλγας 1, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, σε έναν παράδεισο στο κέντρο της Αθήνας. Διαθέτουμε και αίθουσα για την περίοδο των βροχών. Στα Νότια προάστεια οι προπονήσεις γίνονται στο Καβούρι, στα γήπεδα της Δόξας και στο Καβούρι.

Το πρόγραμμα προπονήσεων και τα οικονομικά πακέτα:

Εμείς, στο Street Workout Athens, πιστεύουμε στη λέξη επένδυση. Για τα μέλη μας το κόστος των μαθημάτων τους είναι ουσιαστικά η πιο σοβαρή επένδυση που κάνουν για την ψυχική και σωματική τους υγεία. Σε αυτό συντελεί το γεγονός πως τα τμήματά μας είναι semi-personal, κλειστά τμήματα των 6-8 ατόμων. Ενδεικτικά το κόστος προπόνησης ξεκινάει από τα 6,5 ευρώ ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε.

Οι ιδρυτές και η φιλοσοφία:

Οι ιδρυτές της ιδέας ειναι η Αγγελική Γερόλυμου (Ολυμπιονίκης κ Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Water Polo, Personal trainer & Group Instructor) και η Τώνια Γουνιτσιώτη (καθ. Φυσικής Αγωγής,Athletes Performance Certified, Fitness Presenter, Pilates master trainer). Η ομάδα αποτελείται και από 2 πιστοποιημένους γυμναστές, τον Νίκο Πατζάρωφ και τον Γιώργο Ορφανό με ειδικότητες στα Kettlebells, functional training, Cross training κ.ά.

Πώς λειτουργεί ακριβώς:

Λειτουργούμε ακριβώς όπως ενα στούντιο γυμναστικής. Οι ώρες μαθημάτων είναι συγκεκριμένες κάθε εβδομάδα και ο κάθε ασκούμενος διαλέγει σε ποιό τμήμα τον βολεύει να μπει. Ο αριθμός των ατόμων στα τμήματα είναι κλειστός για να κρατάμε την ποιότητα των υπηρεσιών υψηλή. Επίσης υπάρχει και αίθουσα για τις μέρες που βρέχει ή κάνει κρύο.

Αφορά όλα τα επίπεδα ασκουμένων:

Τα προγράμματα εκγύμνασης αφορούν όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα. Η προπόνηση είναι εξατομικευμένη και κάθε ασκούμενος ακολουθεί το δικό του συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάλογο του επιπέδου του. Eπίσης υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού ειδικών προγραμμάτων για ασκούμενους και αθλητές που έχουν συγκεκριμένους αθλητικούς στόχους π.χ συμμετοχή σε κάποιο running event, τρίαθλο καθώς και ειδική ενδυνάμωση για συγκεκριμένα αθλήματα.

Τι προγράμματα περιλαμβάνει το STREET WORKOUT ATHENS:

Το σύστημα που εφαρμόζουμε για το στήσιμο του μακροχρόνιου προπονητικού πλάνου των ασκουμένων είναι το σύστημα VEDALIA. Με αυτό καταφέρνουμε να κερδίσουμε προσαρμογές σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ταπρογράμματάμαςείναι: Cross Training, Functional Training, Athletic Pilates, Power Yoga, High Interval Training (Tabata, Τurbulence, Little Method), Cross Fit, Weight Lifting, Circuit Training, Cardio-running. Ο εξοπλισμός για όλα αυτά τα παραπάνω είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο του Fitness. Ενδεικτικά κάποια από τα προπονητικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι: Kettlebells, Trx, Buddy System, Equalizer, Medicine Balls, heavy ropes, jumping ropes κ.ά.Το εξωτερικό μας γυμναστήριο S.W.A. είναι μια κατασκευή που έχει ολυμπιακές μπάρες, στόχους, μονόζυγα, σταθμούς Squat, σταθμούς κωπηλατικής, θέσεις για λάστιχα και σάκο του box και πολλά άλλα που μας επιτρέπουν να βγάζουμε την προπόνηση που αρμόζει στον κάθε ασκούμενο.

Πώς προσεγγίζουμε τον ασκούμενο, ποιες μετρήσεις υπάρχουν:

Συστήνουμε στους ασκούμενούς μας να περνάνε από διάφορα προγράμματα. Ούτως η άλλως με την εγγραφή γίνονται μετρήσεις- αξιολογήσεις, διατροφικές και αθλητικές, οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε τρίμηνο. Με αυτό τον τρόπο και μπορούμε να βρούμε μαζί με τον ασκούμενο, τι χρειάζεται παραπάνω για τη φυσική του κατάσταση. Επί της ουσίας δεν μπορεί να διαλέξει ένα πρόγραμμα μόνο διότι σε κάθε προπόνηση εμείς οι προπονητές επιλέγουμε τι θα διδαχθεί ανάλογα με την φάση του μακροχρόνιου προπονητικού προγραμματισμού που βρισκόμαστε. Ετσι διαλέγουμε τί είδους προπόνηση κάνουμε με βάση της προσαρμογές που θέλουμε να έχουμε.

Εταιρικά προγράμματα:

Το πιο δύσκολο κομμάτι στην καθημερινότητα είναι η οργάνωση του ελεύθερου χρόνου. Κατανοούμε τις ιδιαίτερες ώρες εργασίας σε κάθε εταιρία, για αυτό και δημιουργήσαμε ένα ειδικό πακέτο. Μπορούμε να σας διαθέσουμε το χώρο μας και εξειδικευμένο προσωπικό για να οργανώσετε μικρά γκρουπ και να έρθετε να γυμναστείτε στο χώρο μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μαζευτεί από την ίδια εταιρία ή εξωτερικούς ένα γκρουπ των 5 ατόμων και άνω.

Πιστεύουμε στην οργανωμένη προσπάθεια και στην διασκέδαση που προσφέρει η ομαδική γυμναστική. Πέρα από τα αναμφισβήτητα οφέλη στην υγεία, και την πρόληψη, βοηθάει στην παραγωγικότητα και την κοινωνικότητα των εργαζομένων. Δημιουργείστε το δικό σας γκρουπ και ελάτε στο γυμναστήριό μας!

*Για όλους τους εργαζόμενους στην Fais Group ισχύει έκπτωση σε όλα τα πάκετα μας 20%.

Απολαύστε ένα βιντεάκι με το SWA : https://www.youtube.com/watch?v=DLdqM5PTnbs

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FB : www.facebook.com/streetworkoutathens

Email: info@streetworkoutathens.gr

Mob: 6934130974

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ