Market

Volt@thens: ο εβδομαδιαίος χάρτης για να βολτάρεις την Αθήνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79398-160431.jpg

Τρώμε για να μην κλαίμε, γιατί η περίοδος του χρόνου που συναγωνίζεται με μεγαλύτερη επιτυχία την χριστουγενιάτικη ντιπρέσα είναι επάξια ο Οκτώβριος. Ο Σεπτέμβρης πέρασε τόσο αστραπιαία όσο σου πήρε για να ξεπεράσεις τον καλοκαιρινό σου έρωτα και ο Οκτώβριος είναι απλά... μεταβατικός. Δεν περιμένεις το καλοκαίρι, ούτε καν τα Χριστούγεννα, ζεις τη ζωή σου κανονικά, κανένα πυροτέχνημα, κανένα ηλεκτροσόκ. Single.

Ένα από τα καλά τού να είσαι single είναι ότι μπορείς όποτε θες να σηκωθείς από το κρεβάτι και να πεταχτείς για ένα γρήγορο μπρουσκετάκι Monneti. Πίτσα, ντομάτα/ελιά/ρίγανη, italian ham και ποικιλία τυριών κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στα περίπτερα της Αθήνας, ειδικά για τις δικές σου βραδινές λιγούρες. Για τις πρωινές, κι αν μένεις νότια, σου έχω μαρμελάδα Bonne Maman, που θα τη βρίσκεις και στο υπερανακαινισμένο ΑΒ Ελληνικού. Πήγαινε να γλυκαθείς με γευστική δοκιμή σε μαύρο κεράσι, κάστανο, άγρια μύρτιλα με γιαούρτι και άλλα φρουτένια, 24 και 25/10, για να βγει καλά ο Οκτώβρης.

Φρουτένιες μαρμελάδες είπα και τι άκουσα σήμερα! Χωρίσανε λέει γιατί τη φώναζε βουτυράκι. Και γιατί όχι; Βουτυράκι. Λιώνει πάντα για σένα, είναι στο ψυγείο όποτε το θες και δεν απλώνεται στο κρεβάτι. Μόνο στο ψωμί. Γι’ αυτό θα είμαι Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο από τις 11.00 ως τις 15.00 στον Βενέτη, που θα μοιράζουν ζεστά ψωμάκια με Χωριό Soft, ανάλατο. Γιατί οι γκόμενοι έχουν πολύ αλάτι και έχω πίεση.

Αν μείνεις νότια θα είσαι στο Showtime της Τετάρτης στο Ακρωτήρι; Αναμένεται κοσμοσυρροή. Soundrack: r&b-house. Dj Resident: Dj Young. Σου συνεχίζω το aggliko για να σου πω ότι είναι το most crowded και αλμοδοβαρικό πάρτι της πόλης. Στα μπόνους αισθησιακές χορεύτριες και οπτικά εφέ. Βλέμματα που φωνάζουν τα πιο κρυφά μας θέλω και αλκοολικές παρορμήσεις.

Και πού ξέρεις, μπορεί να γίνει μια μικρή ηλεκτροπληξία στα διπολικά μας κύτταρα που δείχνουν μία άσπρο μία μαύρο και να γίνει το μπαμ. Να πέσουν οι ασφάλειες κι οι αντιστάσεις, να ξαναγίνει καλοκαίρι για μια μέρα και να καούμε από το ρεύμα ή από ξαφνικό έρωτα. Και τα δύο εξίσου επώδυνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ