Market

7.000 επισκέπτες στο Φεστιβάλ Καριέρας 2014!

48 εταιρίες έλαβαν μέρος από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μια εκπαιδευτική υποτροφία δίνεται σε έναν επισκέπτη! Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου careerbuilder.com, του μεγαλύτερου website παγκοσμίως για την αγορά εργασίας διοργάνωσε το Φεστιβάλ Καριέρας στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Για τρείς ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτύπησε στο μεγαλύτερο event που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα για την επαγγελματική εξέλιξη.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79270-160078.jpg

48 εταιρίες έλαβαν μέρος από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μια εκπαιδευτική υποτροφία δίνεται σε έναν επισκέπτη!

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου careerbuilder.com, του μεγαλύτερου website παγκοσμίως για την αγορά εργασίας διοργάνωσε το Φεστιβάλ Καριέρας στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. Για τρείς ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτύπησε στο μεγαλύτερο event που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα για την επαγγελματική εξέλιξη.

Στις Ημέρες Καριέρας συμμετείχαν συνολικά 48 εταιρίες, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και start-up επιχειρήσεις! Για 3η φορά συμμετείχαν εταιρίες από το εξωτερικό (Ταϊβάν, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο κ.α.) που αναζητούν προσωπικό, οργανισμοί για την επιχειρηματικότητα αλλά και διεθνείς οργανισμοί που έδιναν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εργασία στο εξωτερικό. Το ALBA Graduate Business School για μια ακόμη χρονιά δήλωσε δυναμικά το παρόν στις Ημέρες Καριέρας καθώς και έμπρακτα την στήριξή του σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέροντας για δεύτερη συνεχή φορά τη δυνατότητα σε ένα από τους συμμετέχοντες, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic HRM.

Πιο συγκεκριμένα 7.000 επισκέπτες:

  • Περιηγήθηκαν στα περίπτερα των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, κατέθεσαν τα βιογραφικά τους σημειώματα και πέρασαν από προσωπικές συνεντεύξεις.
  • Συνάντησαν εκπροσώπους από εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις στην εκπαίδευση.
  • Ενημερώθηκαν για επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων και εξειδικευμένα σεμινάρια, αλλά και συμμετείχαν σε ενδιαφέροντα workshops μέσα από τις παράλληλες εκδηλώσεις.
  • Δέχτηκαν τις χρήσιμες συμβουλές σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού από ειδικούς recruiters-συμβούλους .
  • Έζησαν την εμπειρία του Up Event, του πιο αισιόδοξου event της χρονιάς. Διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας φώτισαν μέσα από την προσωπική τους ματιά το δικό τους μονοπάτι σταδιοδρομίας. Το Up Event οργάνωσε και παρουσίασε η δημοσιογράφος Μία Κόλλια.
  • Τέλος παρακολούθησαν τις δυο συναυλίες των συγκροτημάτων The Burger Project και Penny & The Swinging’ Cats.
  • Για να δείτε το προφίλ των επισκεπτών και τους ομιλητές του Up Event πατήστε εδώ.

Με την υποστήριξη του ANTENNA GROUP

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ