Market

H ΝΟΜΑ συνεργάζεται με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τον σχεδιασμό μαγειρευτών τροφών για κατοικίδια

Κάτι καλό μαγειρεύεται για τα κατοικίδια!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nava_food

Η εταιρεία ΝΟΜΑ προάγει την έρευνα και το σχεδιασμό νέων προϊόντων που θα αλλάξουν για πάντα την διατροφή των κατοικίδιων ζώων.  

Σε μια σημαντική συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προχώρησε η εταιρεία ΝΟΜΑ που προσφέρει φρέσκια μαγειρευτή τροφή για κατοικίδια ζώα. 

Η ΝΟΜΑ υπέγραψε σύμβαση με το τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής με τη συμβολή του οποίου θα σχεδιάζονται και θα αξιολογούνται, από πλευράς χημικής σύστασης, όλες οι τροφές. 

Για το σκοπό αυτό συστήνεται ομάδα εργασίας υπό τον Βασίλειο Παρασκευά, Επίκουρο Καθηγητή στις Ζωοτροφές, που με τη χρήση κατάλληλου λογισμικού  θα καταρτίζει με τις ενδεδειγμένες προδιαγραφές, ισόρροπες μαγειρευτές τροφές για ζώα συντροφιάς, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες πρακτικές της διεθνούς βιβλιογραφίας. 

Η NOMA αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που παράγει και εμπορεύεται σε κλίμακα φρέσκιες τροφές για κατοικίδια. Έχει βραβευτεί στα Pet Awards 2022 για την καλύτερη υγρή τροφή, ενώ προτείνει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής σε μερίδες, με υπολογισμό θερμίδων, όπως ενδείκνυται.  

Μια τέτοια συνεργασία ενισχύει σημαντικά το όραμα της ΝΟΜΑ, μέλος του Ελληνικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων Elevate Greece, που έχει στο DNA της την καινοτομία, καθώς προάγει την έρευνα και το σχεδιασμό νέων προϊόντων που θα αλλάξουν για πάντα την διατροφή των κατοικίδιων ζώων, με σεβασμό στις πραγματικές τους ανάγκες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ