Market

Μεγάλη πρεμιέρα «The Walking Dead»

Επιστρέφει στο Fox αμέσως μετά την Αμερική

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρόκειται για τη σειρά με τους περισσότερους fans παγκοσμίως! Έχοντας καταρρίψει απανωτά ρεκόρ τηλεθέασης, το «The Walking Dead» επιστρέφει στο FOX με νέα συγκλονιστικά επεισόδια! Ο 5ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο έρχεται στο FOX αμέσως μετά την Αμερική. Μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22:30 αποκλειστικά στο FOX!

Οι fans της σειράς στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη μεγάλη επιστροφή, με την προβολή του ντοκιμαντέρ «The Walking Dead - Most DEADicated Fans» το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 22:45 αποκλειστικά από το FOX! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

Η σειρά «The Walking Dead» μας μεταφέρει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από ένα θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της. Ο 4ος κύκλος της σειράς έληξε με το Rick (Andrew Lincoln) και την ομάδα να οδηγούνται υπό την απειλή όπλων σε ένα σκοτεινό βαγόνι – φυλακή. O 5ος κύκλος, συνεχίζει ακριβώς από εκείνο το σημείο και αποκαλύπτει τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων στο Terminus. Με την ελπίδα θεραπείας του ιού στην Washington, η τύχη της ομάδας θα δοκιμαστεί από νέους χαρακτήρες, διαμάχες, εμπόδια, αλλά και απώλειες σημαντικών προσώπων, που θα κλονίσουν την πίστη των επιζώντων. Ο στόχος παραμένει κοινός: να μείνουν ζωντανοί.

Στην αναζήτηση ενός νέου καταφυγίου που θα μπορέσουν να αποκαλέσουν «σπίτι» ένα ερώτημα θα τους στοιχειώνει: «Ύστερα από όλα όσα έχουν δει και όσα έχουν κάνει, όλα όσα έχουν θυσιάσει, χάσει αλλά και κρατήσει ανεξάρτητα από το κόστος… Τελικά, τι έχουν απογίνει;»

Πριν τη μεγάλη πρεμιέρα οι Έλληνες fans της σειράς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «The Walking Dead - Most DEADicated Fans» το οποίο περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή από την αρχή της σειράς, αποκλειστικές συνεντεύξεις του cast και των συντελεστών, πλάνα από το νέο κύκλο αλλά και παραδείγματα από τους πιο φανατικούς οπαδούς της σειράς παγκοσμίως. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από το FOX το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 22:45.

Το FOX θα προβάλει αποκλειστικά όλα τα επεισόδια του 5ου κύκλου αμέσως μετά την επίσημη πρώτη προβολή τους στην Αμερική! Η μεγάλη πρεμιέρα του «The Walking Dead» είναι τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22:30 στο FOX!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ @ 21:30 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Το επίσημο trailer της σειράς μπορείτε να το βρείτε εδώ: vimeo.com/107600165

Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.fox-greece.gr/the-walking-dead και τη σελίδα του FOX στο Facebook στο: www.facebook.com/GREECEFOXCHANNEL