Market

Ανανεώστε το μπάνιο σας με την Ideal Standard!

Πρακτικές και οικονομικές προτάσεις για τον πιο σημαντικό χώρο του σπιτιού, που αλλάζουν τη διάθεση!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78083-227675.jpg

Μερικές μικρές αλλαγές στο μπάνιο, είναι αρκετές για να δώσουν νέα πνοή σε ολόκληρο το σπίτι και να δημιουργήσουν την ανανέωση που αποζητάμε στην καθημερινότητά μας! Επιχειρήστε τις με σύμμαχο την Ideal Standard, για να έχετε τη σιγουριά ότι η ευεξία που θα νιώσετε, θα είναι μόνιμη!

image

Κίνηση 1η : H καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται! Δώστε στον εαυτό σας την ώθηση που χρειάζεται, αλλάζοντας όψη στο χώρο που είναι αφιερωμένος στην προσωπική σας φροντίδα και ομορφιά. Η αλλαγή μπαταρίας στο νιπτήρα είναι μια εύκολη υπόθεση που θα μεταμορφώσει το ύφος του μπάνιου στη στιγμή. Οι σειρές Ceramix Blue και Ceraplan III (με βραβείο σχεδιασμού IF Award), είναι δύο επιλογές που θα αγαπήσετε τόσο για την κομψότητα και λειτουργικότητά τους, αλλά και γιατί με τις καινοτομίες “πράσινου σχεδιασμού” που διαθέτουν, θα σας εξασφαλίζουν χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος και νερού, την ίδια ώρα που θα απολαμβάνετε απόλυτη ασφάλεια στη χρήση, για πολλά, πολλά χρόνια!

image

Κίνηση 2η: Οργάνωση με ένα έπιπλο μπάνιου! Το ξέρετε πως τίποτα δεν είναι πιο εκνευριστικό από ένα ακατάστατο μπάνιο! Ιδιαίτερα αν η οικογένειά σας είναι πολυμελής, είναι βέβαιο πως καθημερινά αναλώνετε αρκετό χρόνο στην αναζήτηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Ο φημισμένος για την απλότητα και το εργονομικό του ταλέντο, Βρετανός σχεδιαστής Robin Levien, προφανώς το γνώριζε πολύ καλά, όταν σχεδίαζε τη σειρά επίπλων Connect για την Ideal Standard και δημιουργούσε τους κατάλληλους χώρους ώστε το κάθε τι βρίσκει επιτέλους τη θέση του αλλά και το μπάνιο σας να δείχνει πάντα μοντέρνο! Κι όλα αυτά, με κόστος ανάλογο …των καιρών αλλά πάντα με την απαράμιλλη ποιότητα της Ideal Standard!

image

Κίνηση 3η: Διαφάνεια! Όταν πλέον ξέρουμε ότι η πλειοψηφία των Ευρωπαίων επιλέγει το ντους για την καθημερινή του καθαριότητα, είναι μάλλον αυτονόητο ότι ο χώρος αυτός είναι νευραλγικού χαρακτήρα για το μπάνιο μας! Απαλλαγείτε σήμερα κιόλας από τις αντιαισθητικές κουρτίνες που συγκρατούν υγρασία και σχηματίζουν μούχλα, ‘τσαλακώνοντας’ την επιθυμητή εικόνα του μπάνιου σας. Η τοποθέτηση μιας καμπίνας ντους της Ideal Standard, γίνεται πολύ πιο εύκολα απ’ ότι φαντάζεστε, κοστίζει λιγότερο από όσο φοβάστε, είναι σχεδόν “αυτοκαθαριζόμενη” (με ειδική επίστρωση κατά των αλάτων) και θα αναβαθμίσει άμεσα το χώρο σας! Αν θέλετε λοιπόν να δώσετε αέρα πολυτέλειας στο μπάνιο, χωρίς όμως να πληρώσετε μια περιουσία, μην παραλείψετε να δείτε τις σειρές από καμπίνες ντους Connect και Kubo της Ideal Standard – που είναι διαθέσιμες σε όλες τις εναλλακτικές διαστάσεις και επιπλέον διαθέτουν καινοτόμα χαρακτηριστικά για ευκολότερο καθαρισμό και απόλυτη ασφάλεια!

Extra tip Ι: Για όσους δεν έχουν ή δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη μπανιέρα με ντους, η Ideal Standard διαθέτει και μεγάλη επιλογή από πάνελς για μπανιέρα που θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για ανανέωση με ακόμη πιο οικονομικούς όρους!

Extra tip II: Το κλασικό τηλέφωνο στο ντους, μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με μια βέργα ντους με τηλέφωνο πολλαπλών λειτουργιών, ή me μια βέργα ντους σε συνδυασμό με κεφαλή ντους! Αναζητήστε τα προϊόντα της σειράς Idealrain.

Γιατί η Ideal Standard, τα έχει σκεφτεί όλα, για όλους!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ