Market

Nike's most wanted

O ελληνικός τελικός

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα ο ελληνικός τελικός του Nike’s Most Wanted, του παγκοσμίου προγράμματος αναζήτησης νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τη Nike Football. 

Το Nike’s Most Wanted -γνωστό στο παρελθόν ως Nike’s The Chance- έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες να έρθουν πιο κοντά στο όνειρό τους για μια θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στο φετινό Nike’s Most Wanted οι αιτήσεις για μια θέση στα δοκιμαστικά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έγιναν αποκλειστικά μέσω του Nike Football App. Οι 33 συνολικά νεαροί ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο μια θέση στο Nike’s Most Wanted Global Showcase, στην επόμενη φάση του προγράμματος.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μήττας, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Αγγλία το Νοέμβριο και θα προσπαθήσει να διακριθεί ανάμεσα σε νέα ταλέντα από όλο τον κόσμο, διεκδικώντας μια θέση στη Nike Academy που έχει έδρα το St. George’s Park, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας. Οι νικητές του παγκόσμιου τελικού θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα τρίμηνο προπονητικό πρόγραμμα επαγγελματικού επιπέδου σε κορυφαίες εγκαταστάσεις και να αγωνιστούν απέναντι σε πολύ γνωστούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

n

n

Στη φετινή διοργάνωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής και επιθετικός του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στο χορτάρι για να δώσει συμβουλές στους επίδοξους νεαρούς παίκτες και να απονείμει το βραβείο στον νικητή.

Για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για το ελληνικό Nike’s Most Wanted κατεβάστε το Nike Football App.