Market

To Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» ξεκινά την πορεία του

Προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές λύσεις

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77086-155327.jpg

Με γνώμονα την εμπειρία και την ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει, το εκπαιδευτικό Ινστιτούτο «ΚΑΙΝΟΤΙΜΙΑ» αποτελεί παράγοντα εγγυημένης επιτυχίας. 

Δραστηριοποιούμενο τόσο στο χώρο των φροντιστηριακών μαθημάτων όσο και των ξένων γλωσσών, το ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Education Institute, πρωτοπορεί καθώς προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές λύσεις.

Η οργάνωση, η δομή και η ακριβής περιγραφή ρόλων εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές που επιθυμούν να αναδείξουν κάθε τους δεξιότητα και να επιτύχουν τους βαθύτερους στόχους τους.

Στο Ινστιτούτο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» γνωρίζουν καλά ότι η επιτυχία στις εξετάσεις, είναι επένδυση για το μέλλον. Με την πολύτιμη συμβολή και καθοδήγηση του ομότιμου καθηγητή και τ. Πρύτανη Δρ. Ν. Μαρκάτου, ιδρυτικού μέλους του Εκπαιδευτικού οργανισμού, έχουν δημιουργηθεί καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ! Λυκείου.

Τα προγράμματα αυτά δεν περιέχουν μόνο την κλασική διδασκαλία αλλά και τα ακόλουθα στοιχεία καινοτομίας:

Ανάδειξη και καλλιέργεια δεξιοτήτων με σκοπό τον ξεκάθαρο επαγγελματικό προσανατολισμό του μαθητή (συμβουλές και καθοδήγηση πέραν των εκπαιδευτικών και από καταξιωμένα στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα).

Παροχή βοήθειας στον μαθητή για τα αναλαμβανόμενα από αυτόν projects (διαδίκτυο – προσωπική επαφή με τους εκπαιδευτικούς – υποστηρικτικό υλικό) πέραν του κανονικού ωραρίου μαθημάτων.

Επιπλέον ώρες μαθημάτων σε περιόδους διαγωνισμάτων στα σχολεία για επίλυση αποριών και ψυχολογική υποστήριξη.

Γραπτές εξετάσεις στο φροντιστήριο και τη εξοικείωση των μαθητών.

Ευέλικτα προγράμματα που καλύπτουν και τα Σαββατοκύριακα.

Πεδία και τομείς δραστηριοτήτων που συμβάλλουν ουσιαστικά στο χάρτη αρχών εκπαίδευσης που προάγει το εκπαιδευτικό ινστιτούτο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ».

Ωστόσο, στο χώρο των ξένων γλωσσών, με τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, το εκπαιδευτικό ινστιτούτο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» στοχεύει στο ότι η εκμάθηση της γλώσσας να αποτελεί μια ευχάριστη ασχολία  τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους.

Ο τρόπος διδασκαλίας στηρίζεται εξ ολοκλήρου στις καλύτερες και πιο σύγχρονες μεθόδους που έχουν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια.

Ο μαθητής μέσα από μια μεγάλη διαδραστική οθόνη είναι σε συνεχή επαφή με το βιβλίο του, κατακτώντας έτσι μια ζωντανή εμπειρία στην τάξη , που ενισχύει το κίνητρο και την επίδοσή του.

Άριστοι καθηγητές υψηλού επιστημονικού επιπέδου με μακροχρόνια διδακτική εμπειρία και συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, αποτελούν το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ινστιτούτου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ».

Εμφαση δίνεται στη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων μαθητών, στην εντατική παρακολούθηση και φροντίδα τους σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον σε ιδιόκτητο κτήριο, άρτια εξοπλισμένο.

Με στόχο την επιτυχία και με αισιοδοξία, οι άνθρωποι του εκπαιδευτικού Ινστιτούτου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» δίνουν τις λύσεις στις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις και εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση ώστε κάθε νέος μέσα από τα εφόδια που θα αποκτήσει να έχει τις ίδιες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

n

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

Δρ. Ιωάννης Ανδρέου

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Educational Institute

Δεληγιάννη 2Α, Μελίσσια 15127. Τηλ./Fax: 210 6132589

www.kainotomia-edu.com

info@kainotomia-edu.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ