Market

Frezyderm: Όπου κουνούπι, Crilen, και όπου θερινή βραδιά, ξεγνοιασιά

Crilen της Frezyderm για summer nights ξεγνοιασιάς για όλη την οικογένεια

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
frezyderm-crilen

Η αγαπημένη σας ενυδατική φροντίδα με εντομοαπωθητική δράση Crilen από την Frezyderm, έρχεται με πολλές επιλογές και αυτό το καλοκαίρι και είναι must για όλη την οικογένεια.

Κάποιες σταθερές δεν αλλάζουν όσα καλοκαίρια και αν περάσουν. Δεν είναι τυχαίο πως επιλέγετε κλασικά Crilen για summer night ξεγνοιασιά όλης της οικογένειας. Η αγαπημένη σας ενυδατική φροντίδα και με εντομοαπωθητική δράση ξέρει καλά να σας προστατεύει από τα κουνούπια χαρίζοντάς σας τις χαλαρές βραδιές που, άλλωστε,  περιμένατε πώς και πώς όλο τον χειμώνα. Έτσι, και τη φετινή θερινή σεζόν, οι παρακάτω επιλογές Crilen, είναι στα family must.

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ Ενυδατώνει και προστατεύει από την επίδραση των εντόμων στα ακάλυπτα σημεία. Με λεπτόρρευστη υφή που δεν αφήνει λιπαρότητα.Διαχρονική επιλογή όσων αγαπούν τα ανενόχλητα καλοκαίρια. Θα το βρείτε και σε αφρό, roll-on και πρακτικά μαντηλάκια. 

AFTER-NIP Επειδή όμως το καλοκαίρι είναι απρόβλεπτο… το απαλό gel με μοναδικό συνδυασμό από φυτικά και ενεργά εκχυλίσματα ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από τσιμπήματα εντόμων και καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Εφαρμόζεται ακόμα και τη μέρα (δεν δημιουργεί φωτοευαισθησία) και δεν περιέχει αμμωνία.

Στην τσάντα σας κάθε καλοκαίρι γιατί… ποτέ δεν ξέρεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ