Market

Dettol σπρέι 2 σε 1 για ένα απόλυτα ασφαλές καλοκαίρι

Με το νέο, καινοτόμο αντισηπτικό σπρέι χεριών Dettol 2 σε 1 μένετε ασφαλείς όλη μέρα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dettol_σπρει_2_σε_1

Το Dettol συνεχίζει να καινοτομεί και το νέο αντισηπτικό σπρέι χεριών 2 σε 1 έρχεται να προσφέρει την ασφάλεια που ζητάτε αυτό το καλοκαίρι, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε εξωτερικές δραστηριότητες ή ταξιδεύοντας σε καλοκαιρινούς προορισμούς.

Το Dettol, ο σταθερός σύμμαχος στην υγιεινή προστασία για πάνω από 88 χρόνια, πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά σας αλλά και στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με το νέο καινοτόμο Dettol αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών 2 σε 1 που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες σας ειδικά στις δραστηριότητες εκτός σπιτιού, διατηρώντας αναλλοίωτη την ισχυρή κληρονομιά γύρω από το όνομα του. 

Με το νέο Dettol αντισηπτικό σπρέι χεριών και επιφανειών 2 σε 1 μπορείτε να μείνετε ασφαλείς όλη μέρα, καθώς μετακινήστε στο σπίτι, προς τη δουλειά ή όταν ταξιδεύετε προς τον καλοκαιρινό σας προορισμό. Χάρη στη μικρή του συσκευασία είναι κατάλληλο για να χωράει στην τσάντα σας και με την ειδική σύνθεσή του μπορεί να εξουδετερώσει το 99,9% των βακτηριδίων και των ιών. Επιπλέον, το νέο Dettol σπρέι 2 σε 1 έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και είναι κατάλληλο τόσο για την υγιεινή των χεριών σας όσο και για την απολύμανση των επιφανειών, ενώ εξουδετερώνει και τον SARS-CoV-2.

Το Dettol συνεχίζει να καινοτομεί με προϊόντα, τα οποία συμβάλλουν ώστε οι άνθρωποι να ζουν την κάθε τους στιγμή με περισσότερη ασφάλεια, υγεία και ξεγνοιασιά και παραμένει σταθερό στην αφοσίωσή του για την προστασία όλων.

Dettol. Ό,τι χρειάζεστε για προστασία ΚΑΙ το καλοκαίρι!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ