Market

ΔΩΔΩΝΗ Με Φρούτα – Πραγματική απόλαυση φρούτου

Ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mr4_7907

ΔΩΔΩΝΗ Με Φρούτα: Δύο νέα επιδόρπια γιαουρτιού έρχονται να προσφέρουν γευστική απόλαυση και να ενισχύσουν τον οργανισμό μας. 

Το ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα - διαθέσιμο σε φράουλα και ροδάκινο- αποτελεί το πιο πρόσφατο λανσάρισμα στην κατηγορία του επιδόρπιου γιαουρτιού από την εταιρεία. Διαθέτει πλούσια κρεμώδη υφή, υπέροχο αρωματικό χαρακτήρα και ζουμερά κομμάτια φρούτου, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση του οργανισμό μας γευστικά.

Όλοι υποκλίνονται στη νοστιμιά του και το εκθειάζουν για τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Όχι άδικα, όμως, καθώς ενισχύει την άμυνα του οργανισμού λόγω των βιταμινών Β12, D και των ιχνοστοιχείων Σεληνίου (Se) και Ψευδαργύρου (Zn), που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Παράγεται από 100% ελληνικό γάλα, χωρίς χρωστικές, τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά και ζελατίνη ενώ περιέχει φρουκτόζη. Έχει χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Το ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα γίνεται το αγαπημένο επιδόρπιο γιαουρτιού για όλους, με τη γνήσια γεύση και την αυθεντική απόλαυση που εξασφαλίζει η ΔΩΔΩΝΗ, καθώς αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας!

mar_8860

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ