Market

«Χάνω Βάρος-Κερδίζω Ζωή από το AVENUE»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Back to School»

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τηρώντας την υπόσχεσή του για παροχή ενημέρωσης με θέματα που ενδιαφέρουν την Οικογένεια και το Παιδί, το AVENUE αναλαμβάνει μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο τόσο σημαντικό θέμα της παιδικής παχυσαρκίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Back to School», για το μήνα Σεπτέμβριο, το AVENUE σε συνεργασία με το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου φιλοξενούν την εκδήλωση «Χάνω Βάρος-Κερδίζω Ζωή» με την επιστημονική επιμέλεια του Ιατρείου Αντιμετώπισης Αυξημένου Βάρους Σώματος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»**.

Στις 12,13,19,20 & 26,27 Σεπτεμβρίου, σε έναν πρωτότυπο και διαδραστικό χώρο στη «μικρή πλατεία» του εμπορικού κέντρου, εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει δωρεάν κλινική εξέταση με προκαθορισμένα ραντεβού*, ενημέρωση και συστάσεις για τη σωστή διατροφή και σωματική άσκηση. Ειδικά το Σάββατο 27/9 το απόγευμα κα Ε.Χαρμανδάρη (Αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας, θα μιλήσει για το τόσο σημαντικό θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Υπερβαρότητας και Παχυσαρκίας κατά την Παιδική και Εφηβική Ηλικία» . Χορηγός όλης της εκδήλωσης είναι το Τμήμα Συμπληρωμάτων Διατροφής του Φαρμακείου του AVENUE.

Επισκεφθείτε το AVENUE και τον Σεπτέβριο, ενημερωθείτε για το θέμα της παιδικής παχυσαρκίας και εξεταστείτε δωρεάν.

n