Market

Η Alexa Chung στη Νέα Υόρκη με Hilfiger Collection

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75676-152554.jpg

ΠΟΙΟΣ:  Η Alexa Chung, η Αγγλίδα μοντέλο, παρουσιάστρια και editor στη Βρετανική Vogue, φόρεσε Hilfiger Collection ευρισκόμενη στη Νέα Υόρκη.

ΤΙ:  Η Alexa φόρεσε ένα statement jacket από τη Fall 2014 Hilfiger Collection. Το σταυρωτό μάλλινο παλτό διαθέτει μεγάλο κόκκινο και μαύρο tartan print. Η Alexa έδωσε στο look τη δική της στιλιστική υπογραφή φορώντας το πάνω από ένα κλασικό λευκό button-down πουκάμισο από τη συλλογή Hilfiger Collection και μαύρο δερμάτινο Tommy Hilfiger παντελόνι. Εμφανίσεις παρόμοιες με αυτή της Alexa είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger σε όλο τον κόσμο.

Η Alexa ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 16 ετών και αργότερα προχώρησε στην τηλεοπτική παρουσίαση και τη συγγραφή. Γράφει στην εφημερίδα The Independent και στη Βρετανική Vogue και δημοσίευσε το βιβλίο της με τίτλο IT, το 2013.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), bodywear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη. Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ