Market

Όλα τα έχει ο Μάρτιος στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus

Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας ο executive chef Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει ένα buffet με παραδοσιακές και θαλασσινές γεύσεις

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

St. George Lycabettus. Καθαρά Δευτέρα με Buffet, Ημέρα Γυναίκας με High Tea στο La Suite Rooftop και Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στην Αίθουσα Τέχνης Καππάτος.

St George Lycabettus. Από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge «Μετράμε τους χαρταετούς της πόλης» από τον λόφο του Λυκαβηττού, του Φιλοπάππου & τον Παρθενώνα μέχρι τα νησιά του Σαρωνιού. «Δεν ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους», όπου παιδαγωγοί της nannuka.com θα τους περιμένουν με ατελείωτα παιχνίδια και κατασκευή χαρταετών.
Buffet (12:00 – 16:00) - 45€ κατ’άτομο – παιδιά μέχρι 10 ετών -50% 

St. George Lycabettus

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ LA SUITE LOUNGE
Στο La Suite Rooftop συνεχίζει το γαστρονομικό ταξίδι From Paris to Athens με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Geoffrey Rembert και τον executive chef Βασίλη Μήλιο. Ελάτε να δοκιμάστε όλες τις καινούργιες δημιουργίες και το ολοκαίνουργιο Menu Degustation. 

SUNSET HIGH TEA & MOVIES
Με αφορμή την Ημέρα Γυναίκας (Τρίτη 8 Μαρτίου) και κάθε Τρίτη ελάτε να απολαύσετε ένα High Tea στο La Suite Rooftop απολαμβάνοντας το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της πόλης και συνεχίστε στο Screening Room για προβολή της ταινίας «Maria by Callas» του Tom Volf.
Κάθε Τρίτη : High Tea 16:00-19:00 - Προβολή ταινίας 19:00

St. George Lycabettus

PERFORMANCE ROOMS 2022
Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πάνθεον παρουσιάζει την Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης με τίτλο «PERFORMANCE ROOMS2022» στο Ξενοδοχείο St George Lycabettus.
14 επιμελητές παρουσιάζουν 18 Performers από τις Εικαστικές Τέχνες καθώς και από άλλα καλλιτεχνικά πεδία όπως το Θέατρο, τον Χορό, τη Μουσική, τα Multimedia, στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου. Σε κάθε δωμάτιο θα επιτελείται και μια ζωντανή performance κατά την εξαήμερη διάρκεια της έκθεσης, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό στα Εγκαίνια την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, 19:00 και στη συνέχεια για τρεις ώρες κάθε μέρα, από την Παρασκευή 11 Μαρτίου έως και την Τρίτη 15 Μαρτίου, 19:00 – 22:00.

St. George Lycabettus

SG ART GALLERY
Η SG Art Gallery παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας του Γερμανού φωτογράφου Sebastian Bottcher «Είμαι, είσαι: Ένα Βότσαλο», εμπνευσμένη από το βιβλίο της Ελισάβετ Φιλιππούλη «Από τις Γυναίκες στην Ανθρωπότητα». Εγκαίνια Τετάρτη 16 Μαρτίου 19:00