- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Oύζο με καταγωγή ποιότητας, το OUZO 1954
Με οδηγό τη σμυρνέικη παράδοση, η Οικογένεια Αποστολάκη συνεχίζει το ταξίδι των μυστικών της παλιάς οικογενειακής συνταγής
Oύζο 1954 της Οικογένειας Αποστολάκη. Oύζο με Καταγωγή Ποιότητας.
Η ιστορία του ούζου στην περιοχή της Μαγνησίας ξεκίνησε το 1922, όταν Μικρασιάτες πρόσφυγες από τη Σμύρνη εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία της Μαγνησίας. Τότε, στις αρχές του 20ού αιώνα, ταξίδεψαν μαζί με τους παππούδες της Οικογένειας Αποστολάκη από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας στα προσφυγικά της Μαγνησίας, τα μυστικά και η εμπειρία του Οικογενειακού Σμυρνέϊκου Ούζου.
Τριάντα χρόνια μετά, το 1954, υλοποιήθηκε ξανά στη Νέα Ιωνία του Βόλου η παλιά οικογενειακή συνταγή, δίνοντας τα πρώτα μπουκάλια από το Oικογενειακό Oύζο με καταγωγή ποιότητας, το OUZO 1954!
Σήμερα, με οδηγό τη σμυρνέικη παράδοση, η Οικογένεια Αποστολάκη συνεχίζει το ταξίδι των μυστικών της παλιάς οικογενειακής συνταγής, δημιουργώντας αυτό το εξαιρετικό και γλυκόπιοτο ούζο, το OUZO 1954 της Οικογένειας Αποστολάκη.