Market

Η Disneyland Paris θα γιορτάσει την 30η επέτειό της

H νέα εποχή της Disneyland Paris

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Disneyland Paris θα γιορτάσει την 30η επέτειό της
Η Disneyland Paris θα γιορτάσει την 30η επέτειό της

Εορτασμοί για την 30η επέτειο της Disneyland Paris: νέες διακοσμήσεις, κοστούμια, εναέρια επίδειξη με drone και μια συνεργασία μόδας με τη Stella McCartney.

30 χρόνια μαγείας, καινοτομίας και pop κουλτούρας. Η 12η Απριλίου 1992 σηματοδότησε τα ιστορικά εγκαίνια της Disneyland Paris, του βασιλείου των ονείρων και της μαγείας που εδώ και 30 χρόνια συναρπάζει επισκέπτες όλων των ηλικιών. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερες από 375 εκατομμύρια επισκέψεις (Έρευνα Setec 1992-2020) – και έχοντας καινοτομήσει και προσφέρει νέες εμπειρίες– η Disneyland Paris έχει δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις που ζουν μέσα στον καθένα μας, και έχει γίνει ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης. Η καινοτομία για να γίνουν νέες ιδέες πραγματικότητα, η εξερεύνηση νέων δρόμων και ο συνεχής επαναπροσδιορισμός για τον ίδιο της τον εαυτό, εκπληρώνοντας παράλληλα και το όραμα του Walt Disney για ψυχαγωγία, που έγκειται στη δημιουργία αναμνήσεων με φίλους και οικογένεια, είναι κάποια από τα μυστικά της αδιάλειπτης επιτυχίας της Disneyland Paris.

Ενταγμένη στη σημερινή pop κουλτούρα, η Disneyland Paris έχει εμπνεύσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες, όπως σεφ και ζαχαροπλάστες, σχεδιαστές μόδας, φωτογράφους, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκαν μέσα από τη δουλειά τους τις δικές τους καλλιτεχνικές ερμηνείες για το θέρετρο. 

Για 30 χρόνια, η Disneyland Paris εξελίσσει και δημιουργεί συνεχώς όλο και πιο καθηλωτικές εμπειρίες για να ζωντανέψει ιστορίες και χαρακτήρες από τα franchise της Disney όπως Pixar, MARVEL και Star WarsTM.

Ο ρόλος και το ταλέντο των 16.000 μελών του Cast είναι ουσιαστικός, αφού η προσοχή τους στη λεπτομέρεια, η δημιουργικότητα, η ποιότητα των υπηρεσιών και πάνω απ' όλα το πάθος τους, έχουν συμβάλει στη ζωντάνια της μαγείας του θέρετρου. Είτε πρόκειται για αξιοθέατα, παραστάσεις (περισσότερα από 200 shows έχουν δημιουργηθεί από το τμήμα Ψυχαγωγίας από το 1992), εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία, κήπους ή ακόμα και διακοσμητικά, περισσότερα από 500 επαγγελματικές ειδικότητες συμβάλλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος του ψυχαγωγικού τοπίου καθημερινά.

Μια νέα εποχή ξεκινά στις 6 Μαρτίου 2022. Αυτή η εποχή θα σηματοδοτηθεί από αλλαγές, απεριόριστη δημιουργικότητα και νέα τεχνολογία, για μια πιο καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Φτάνοντας σ’ αυτό το σημείο ορόσημο, η Disneyland Paris, που θα λάμψει όσο ποτέ άλλοτε, θα γιορτάσει το λαμπρό μέλλον της, στο οποίο οι επισκέπτες θα κάνουν μεγαλύτερα όνειρα και θα γελούν πιο δυνατά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ