Market

Amstel & River Party: Κάθε χρόνο και καλύτερα

Έτσι μας αρέσει!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74183-149728.jpg

Παρέες και βουτιές στο ποτάμι, fun δραστηριότητες, μουσικά happenings, συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα και τις απαραίτητες παγωμένες μπίρες για να νιώθουμε καλοκαίρι… Πόσο καλύτερες μπορούν να γίνουν οι διακοπές; Έτσι πέρασε το 36o River Party στο Νεστόριο, η μεγαλύτερη κατασκηνωτική εμπειρία, που μάζεψε κι αυτό το καλοκαίρι χιλιάδες άτομα και έγινε σημείο αναφοράς των διακοπών τους. Μαζί τους και φέτος, όπως και τα τελευταία 17 χρόνια, η Amstel, επίσημος χορηγός και υποστηρικτής του φεστιβάλ που έδωσε το ξεχωριστό κόκκινο χρώμα της στο μεγάλο πάρτι και φρόντισε να μην λείψουν στιγμή οι παγωμένες μπίρες και τα μοναδικά events.

image

Οι κατασκηνωτές ήδη δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δώσουν ραντεβού στο River Party με όποιον ή όποια ήθελαν και να πάνε για μια μπίρα. Το σύνθημα ήταν #pamegiamiampira και το Instagram γέμισε φωτογραφίες με σηκωμένα χέρια, νεροπίστολα στο ποτάμι και φυσικά, μπίρες. Τις πέντε υπέροχες μέρες του River Party στο μαγευτικό τοπίο, στις όχθες του Αλιάκμονα, οι μέρες και οι νύχτες ήταν μαγικές. Αξέχαστα live και έντονες στιγμές τις νύχτες, δραστηριότητες και μουσικά happenings κατά τη διάρκεια της μέρας κάτω από την τέντα της Amstel. Ο μεγάλος χαμός έγινε στον «Κύκλο Κρουστών» όπου και φέτος όλη μέρα δεκάδες άτομα με αυτοσχέδια όργανα παρήγαγαν μουσική από κουτάκια και μπουκάλια Amstel και ξεσήκωναν όλο το πάρτι.

image

Κι επειδή τέτοιες στιγμές πρέπει να μένουν αποτυπωμένες και να μοιράζονται, στο Photo frame και στο ιπτάμενο μπαλόνι βγήκαν σούπερ πόζες και selfie και ανέβηκαν στο #pamegiamiampira για να μην ξεχάσει κανείς το φετινό πάρτι.

image

Locomondo

image

Κωστής Μαραβέγιας

Με τι άλλο θα μπορούσε να κλείσει το 36ο River Party; Φυσικά με υπέροχο 90s party με καλλιτέχνες έκπληξη. Στη σκηνή εμφανίστηκαν οι: Σοφία Αρβανίτη, Θάνος Καλλίρης, Λάμπης Λιβιεράτος, Κώστας Μπίγαλης και Γιάννης Σαββιδάκης, που αποχαιρέτησαν τους κατασκηνωτές με παλιές, αξέχαστες επιτυχίες.

image

Αmstel και River Party πάνε μαζί και συνεχίζουν κάθε χρόνο και καλύτερα. Ραντεβού τον επόμενο Αύγουστο. Γιατί έτσι μας αρέσει!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ