- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πραγματοποιήθηκε η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2021, και η Kaiser υποστήριξε, για τέταρτη χρονιά, τον θεσμό που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία.
Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2021, και η Kaiser υποστήριξε, για τέταρτη χρονιά, τον θεσμό που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2021. Με σκοπό να αναδείξει και να βραβεύσει τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με Master of Ceremony σε ρόλο παρουσιαστή, τον Γιάννη Στάνκογλου και καλεσμένους διακεκριμένους γευσιγνώστες, σεφ και εκπροσώπους της γαστρονομικής ελίτ.
Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στην αγάπη της για τη γαστρονομία, απένειμε για ακόμη μια χρονιά το Βραβείο Κοινού 2021, στο εστιατόριο Apiri, στο Ηράκλειο Κρήτης, με τη σκυτάλη στην κουζίνα να έχουν οι καταξιωμένοι σεφ Στέφανος Λαυρενίδης και Κώστας Αλατίκ.
Το φετινό μενού στο καθιερωμένο dîner de gala που ακολούθησε προς τιμήν των βραβευμένων, με τίτλο «Νέα Ελληνική Κουζίνα: Η Επανάσταση των Υλικών», επιμελήθηκε ο ριξηκέλευθος Έκτωρας Μποτρίνι. Με ένα μοναδικό conceptual μενού, αξιοποίησε προϊόντα μικρής παραγωγής από κάθε γωνιά της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές που αναδεικνύουν την εξαιρετική τους γεύση. Στο dîner de gala συνέπραξε ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας, Αστέριος Κοστούδης, με την μπριγάδα του.
Η μεστή γεύση της Kaiser δεν θα μπορούσε να λείπει, μιας και η ίδια από φέτος σας καλεί ενεργά να γνωρίσουμε την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά, μέσα από την «Τέχνη των Αυθεντικών Τοπικών Γεύσεων», παρουσιάζοντάς σας τοπικούς «θησαυρούς», μοναδικά προϊόντα που πολλοί ίσως δεν γνωρίζετε ή δεν είχατε την ευκαιρία να γευτείτε. Η παραγωγή μιας Kaiser άλλωστε είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, σας υπενθυμίζει ότι η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα.
Όπως δήλωσε και η Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager της Kaiser: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε το θεσμό που αναδεικνύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Για ακόμη μια χρονιά, βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους με πηγαίο ταλέντο και εξαιρετικές δημιουργικές ικανότητες, καθώς η μπύρα Kaiser, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, συνοδεύοντας τις γευστικές αναζητήσεις μας με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητά της».