Market

Rockwave festival 2014 Παρέα με την Smirnoff

Το μουσικό ραντεβού της χρονιάς στο TerraVibe Park, 11&12 Ιουλίου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

19 χρόνια μετά το Rock of Gods Festival, το φετινό Rocwave ντυμένo στα χρώματα του εκτυφλωτικού κόκκινου της SMIRNOFF αποκτά ακόμα πιο ζωντανό και rock χαρακτήρα σε μια διήμερη μουσική γιορτή (11&12 Ιουλίου) με πάνω από 40 καλλιτέχνες σε δύο stages από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο TerraVibe Park!

n

Calexico

H πιο διάσημη βότκα στον κόσμο, με την παράδοση που ξεκινά από τη Ρωσία του 19ου αιώνα και συνεχίζεται αναλλοίωτη μέχρι σήμερα, θα είναι φέτος μαζί σας στο Rockwave festival. Στο πιο πολυσυλλεκτικό, τολμηρό και με διευρυμένο μουσικά line-up φεστιβάλ της χώρας, θα έχετε παρέα τα δροσιστικά SMIRNOFF Mixers: Smirnoff λεμόνι, Smirnoff πορτοκάλι και Smirnoff κράνμπερι… Exclusively for Everybody!

n

Εric Burdon

Το μουσικό μενού περιλαμβάνει τη σπουδαία ροκ μπλουζ ιστορία του Εric Burdon, το πολυαναμενόμενο show του ολόφρεσκου Woodkid, την Αμερικάνα των αγαπημένων Calexico, την eighties ροκ εκρηκτικότητα των Godfathers, το αντάμωμα της hip hop και low bap σκηνής με τους Active Member, Νικήτα Κλιντ και πολλούς καλεσμένους, καταξιώμενους DJs και παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι Booka Shade, Roni Size και Timo Maas, αλλά και 4 από τα δυνατότερα γκρουπ της εγχώριας ροκ σκηνής: Chinese Basement, V.I.C, Beggar’s Blues Diary και Greeklish Babylon. Τη διευρυμένη φετινή παλέτα συμπληρώνουν δύο από τα πιο δημοφιλή ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής του σήμερα που δεν είναι άλλοι από τη Nατάσσα Μποφίλιου και τον Γιάννη Χαρούλη.  Συντονιστείτε στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ. Συντονιστείτε στο Rockwave Festival!

n

Woodkid

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park σε ένα διήμερο γεμάτο μουσική, γεμάτο γεύσεις Smirnoff.