Market

Φοιτητής στην Πάτρα;

Το Smik intelligent living σου παρέχει τα δωμάτια των ονείρων σου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέρασες στην Πάτρα. Ξεκινούν 4 αξέχαστα χρόνια για σένα –που τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά μετά θα το καταλάβεις- με ατέλειωτα πάρτι, πολύ διάβασμα, καφέδες και φίλους. Ωραία όλα αυτά αλλά που θα μείνεις;Το Smik intelligent Living είναι το φοιτητικό διαμάντι της Πάτρας. Ένα εξαώροφο κτίριο που παρέχει πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα σε φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ ή Erasmus. Θα έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις ανάμεσα σε 36 διαμερίσματα με δικά τους μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα ή στο βουνό. Στο κτίριο μένει και η λεγόμενη «ΜάναGer», που θα είναι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει εκεί και αυτό που λέμε «ο άνθρωπός σου στις δύσκολες στιγμές».

n

Πιο αναλυτικά, τα διαμερίσματα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: Smik: 31-33 τ.μ., Smart: 38- 40 τ.μ., Smile: 47 τ.μ. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ο χώρος των πλυντηρίων καθώς κι ένα διαμέρισμα στο οποίο μένει η ΜάναGER.

n

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με: ντουλάπες, κουζίνα, ψυγείο, ημίδιπλο κρεβάτι, καναπές, γραφείο, καρέκλες, βιβλιοθήκη, φωτιστικά, κλιματιστικό ψύξης/θέρμανσης, 18.000 btu της Daikin, ηλιακό συλλέκτη με ενσωματωμένο θερμοσίφωνα (διπλής ενέργειας), δορυφορική κεραία, αυτόνομο συναγερμό, αυτόματες τέντες με τηλεχειριστήριο και υστήματα Αλουμινίου Europa με σίτες. Τι άλλο θέλεις;

n

Οι πόρτες είναι ασφαλισμένες και διαθέτουν ατομικό μηχανισμό ασφαλείας κλειστό κύκλωμα καταγραφής, θυροτηλεόραση, σύστημα πυρανίχνευσης, συναγερμό και μπουτόν έκτακτης ανάγκης.

n

Με το διαμέρισμα παραδίδεται πλήρης οικιακός εξοπλισμός και επίπλωση. Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει τα κοινόχρηστα, απεριόριστο internet υψηλών ταχυτήτων και νερό χωρίς χρέωση έως κατανάλωση 20 κυβικών μέτρων/4μηνο γεγονός που σου εξασφαλίζει ΤΡΕΛΗ οικονομία! Επιπλέον το κτίριο έχει ενεργειακή κατασκευή κάτι που προσφέρει χαμηλή κατανάλωση στη ΔΕΗ.

n

Διάλεξε κι εσύ ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του Smik intelligent living και νιώσε τη φοιτητική ζωή!

Χρήστος Κολοκούρης, Ρήγα Φεραίου 91 ,Πάτρα

 κιν: 6934545857, τηλ: 2610225262, φαξ :2610223038, info@smik.gr