Market

FIX your selfie

Ο διαγωνισμός που σε κάνει εξώφυλλο στην A.V

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

συνεχίζεται μέχρι και σήμερα: 03/07

Ο διαγωνισμός που έκανε το instagram να πάρει φωτιά και τις selfie καθημερινή ασχολία! Προλαβαίνεις κι εσύ να στείλεις μια selfie στο instagram με την αγαπημένη σου μπύρα FIX στην παραδοσιακή φιάλη 330ml. μέχρι και σήμερα 03/07 και να διεκδικήσεις το εξώφυλλο στην ATHENS VOICE.

Μια FIX κι εσύ. Στην παραλία, στο δωμάτιό σου, στο δρόμο, όπου θέλεις. Και μια φωτογραφία selfie. Να φαίνεσαι εσύ και η FIX. Μπορεί η selfie σου να μοιάζει με την πρώτη ίσως «FIX your selfie» στην ιστορία, τη δεκαετία του ’50, όπου η πρωτοεμφανιζόμενη τότε, Αλίκη Βουγιουκλάκη, με καστανά μαλλιά και ροδοκόκκινα μάγουλα, εμφανιζόταν στα τσίγκινα διαφημιστικά πόστερ, κρατώντας ένα ποτήρι κι ένα μπουκάλι μπύρα FIX στα χέρια της, αφήνοντας εποχή. Ή να μοιάζει με τις πόζες που παίρνουν τα σημερινά «αστέρια» των social media, που ανεβάζουν selfies με τους φίλους, αποτυπώνοντας όμορφες στιγμές.

Αφού τη βγάλεις και είσαι σίγουρη/ος ότι σου αρέσει, ανέβασέ τη μέσω instagram με hashtag #fixyourselfie στη live gallery που έχουμε δημιουργήσει στο athensvoice.gr. Στο τέλος του διαγωνισμού, η κριτική επιτροπή (που αποτελείται από ανθρώπους της ATHENS VOICE και της FIX) θα διαλέξει, μέσα από τις 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes και loves, τη selfie που θα γίνει εξώφυλλο στην ATHENS VOICE και 2 ακόμη τυχερούς, που μαζί με τον πρώτο νικητή θα κερδίσουν κιβώτια μπύρες FIX.

Η FIX στην παραδοσιακή γυάλινη φιάλη 330ml και εσύ, και μπορεί να γράψεις τη δική σου ιστορία!