Market

Η Real Madrid CF παίζει μπάλα…

με τη νέα σειρά NIVEA MEN Sensitive

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70908-142855.jpg

Νέα καμπάνια για την ανανεωμένη σειρά περιποίησης NIVEA MEN Sensitive.

Η πολύ επιτυχημένη συνεργασία της NIVEA MEN με τη Real Madrid CF και στην Ελλάδα, ως αποκλειστικός χορηγός του τομέα προσωπικής φροντίδας της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, συνεχίζεται,με τη νέα διαφημιστική καμπάνια για τη σειρά NIVEA MEN Sensitiveπου βρίσκεται αυτό το διάστημα στον αέρα.

Οι Gareth Bale, Marcelo Vieira, Luka Modrić, Alarcón Suárez (Isco) και Daniel Carvajal, πέντε μεγάλα ονόματα της Real Madrid CF είναι οι κεντρικοί ήρωες του νέου διαφημιστικού spot. Οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ακόμα πρόκληση, αυτή τη φορά εκτός γηπέδου: τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας. Αφού δοκιμάζουν διαφορετικούς και «αναπάντεχους» τρόπους για να καταπραΰνουν την ερεθισμένη, από το ξύρισμα, επιδερμίδατους, καταλήγουν στο ότι το NIVEA MEN Sensitive After Shave Balsam με 0% οινόπνευμα είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν για την αποφυγή ερεθισμών.

Η NIVEA MEN, Νο.1 μάρκα, παγκοσμίως στην περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας*, παρουσιάζει τη νέα σειρά Sensitive με 0% οινόπνευμα, κατάλληλη για τους άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα, είναι εμπλουτισμένα με αγνό, Φυσικό Xαμομήλι, Bιταμίνη Ε και AloeVera. Η δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή τους προσφέρει άμεση ανακούφιση από τους ερεθισμούς και αντιμετωπίζει τις κοκκινίλες, την ξηρότητα και την αίσθηση καψίματος που προκαλεί το ξύρισμα.

Mε τη νέα σειρά NIVEA MEN Sensitive, όλοι οι άνδρες μπορούν να είναι 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους προκλήσεις, εντός και εκτός γηπέδων, με 0% ερεθισμούς. Γιατί, με τη NIVEAMENτο παιχνίδι είναι στο χέρι τους!

* Πηγή: Euromonitor International Limited για τη NIVEA σε παγκόσμια κλίμακα στην κατηγορία φροντίδας της ανδρικής επιδερμίδας, σε αξία πωλήσεων λιανικής 2013.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ