Market

Μουντιάλ, αγάπη μου

Τα καταστήματα Pennie κάνουν το Μουντιάλ  γυναικεία υπόθεση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70821-142623.jpg

Μουντιάλ. Και ο άντρας σου δεν ξεκολλάει από την οθόνη. Όλο σου λέει για κάτι τύπους που δεν τους ξέρεις. Α, αυτό τον Ρονάλντο κάπου τον έχει πάρει το μάτι σου. Και είναι δυο-τρεις άλλοι που αξίζουν περισσότερο να θυμάσαι τους κοιλιακούς τους παρά το όνομά τους.

Η λέξη τηλεόραση αρχίζει να χάνεται για αυτή την περίοδο από το λεξιλόγιό σου. Το τηλεκοντρόλ φεύγει σιγά-σιγά από τα χέρια σου, οι στοίβες με τις πίτσες αυξάνονται και εντάξει, καλά παιδιά οι φίλοι του αγαπημένου σου αλλά μετά από 2-3 ματσάκια που είπατε τα νέα σας, έχεις ήδη αρχίσει να τους βαριέσαι. Κουράγιο. Η αγαπημένη σου εταιρεία ειδών σπιτιού Pennie, θα σε σώσει από τα μονότονα βράδια.

Ειδικά για την περίοδο του Μουντιάλ τα καταστήματα Pennie προσφέρουν finger food, χαλαρωτική μουσική και εκπτώσεις. Η μοναδική ευκαιρία που έψαχνες για να λείπεις ώρες από το σπίτι και φυσικά να το ανανεώσεις πλήρως. Ιδανική ευκαιρία για shopping με τις φίλες σου. Ο καλός σου ούτε που θα καταλάβει την απουσία σου και λόγω των μοναδικών εκπτώσεων δε θα αντιληφθεί ούτε τα χρήματα που θα λείπουν από τον λογαριασμό του.

Η έκπτωση την ημέρα των αγώνων ισχύει και για το site www.pennie.gr.

Δες εδώ το πρόγραμμα των αγώνων και των εκπτώσεων

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ